Sää: Harmaa loska väistyy pian - ensi viikon hiih­to­lo­ma­lai­sil­le lu­va­taan jo au­rin­koi­sem­pia hiih­to­ke­le­jä

Tilaajille

Uusille ker­ros­ta­lo­asun­noil­le riittää ky­syn­tää ko­ro­na­ke­vään jälkeen – "Ny­kyi­seen maail­man ti­lan­tee­seen nähden kaup­po­ja on tehty hyvin"

Uudiskohteet eivät jää tyhjilleen ja ostajia on riittänyt. Rovaniemellä on haettu rakennuslupia uusille asuinkerrostaloille samaan tahtiin kuin vuosi sitten.

Uusien kerrostaloasuntojen kysyntä ja rakentaminen ei ole pysähtynyt koronasta huolimatta. Tämän viikon alkuun mennessä Rovaniemen kaupunki oli myöntänyt rakennusluvat neljälle uudelle asuinkerrostalolle, joissa on yhteensä 75 huoneistoa.

Viime vuoden luvut vastaavana ajankohtana ovat liki identtiset, neljä lupaa ja 71 huoneistoa, joten korona ei ole näkynyt lupahakemusten ja huoneistojen määrässä.

Rovaniemellä erityisesti keskustaan ja sen lähiympäristöön on valmistunut uusia kerrostaloja kovalla tahdilla viime vuosien aikana.

Kymppikorttelin kolmesta kerrostalosta kaksi valmistui viime vuonna ja asunnot ovat menneet Lehto Groupin hankejohtaja Hannes Oksan mukaan hyvin kaupaksi.

Haluatko lukea tämän jutun?

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita

Rajaton lukuoikeus verkkosivuilla ja sovelluksessa Näköislehdet (ma-la) ja arkisto Galleriat, videot ja live-lähetykset Podcastit Päivittäiset uutiset sähköpostiisi