Lista: Näissä pai­kois­sa on voinut al­tis­tua ko­ro­na­vi­ruk­sel­le

Kolumni: Ensin mas­sii­vi­nen velka, sitten elä­ke­ra­has­tot, kenen taskuun käsi seu­raa­vak­si ha­lu­taan työn­tää?

Mainos: Lapin Kansan syys­lo­ma­tar­jous 5 viikkoa diginä ja pai­net­tu­na! Tilaa tästä.

Tilaajille

Uuni kyp­syt­tää lempeät puurot – Kokeile har­vi­nai­sem­pia hiu­ta­lei­ta ja vil­jo­ja, kuten spelt­tiä tai emmeriä

Moni syö puuroa päivittäin aamupalaksi. Helppo tapa saada vaihtelua puuroaamuihin on tehdä uunipuuroa. Uunissa puuro kypsyy hitaasti vastustamattomaksi talviherkuksi.

Puuron voi kypsyttää miedolla lämmöllä uunissa yön yli tai hieman korkeammissa asteissa parissa tunnissa.

Uunipuuro on täydellinen välipala esimerkiksi talviulkoilun jälkeen. Sekoittaminen ei vie kuin hetken, ja puuron voi jättää uunin huomaan hiihtolenkin ajaksi. Samalla säästyt puurokattilan hämmentämiseltä.