Onnettomuudet: Mal­mi­ju­na suistui jälleen rai­teil­taan

Kuvagalleria: Pidetyn kiek­ko­ero­tuo­ma­rin ura päättyi Ro­va­nie­mel­lä

Mainos: Jakajaksi Kaleva Mediaan - tutustu ja hae tästä

Tilaajille

Tram­po­lii­nil­la pomp­pi­mi­nen kar­kot­taa ko­ro­na-ah­dis­tuk­sen – ou­lu­lai­nen alan mark­ki­na­joh­ta­ja Acon kan­sain­vä­lis­tyy no­peas­ti kas­va­van verk­ko­kau­pan imussa

Vaihto-oppilaan Amerikan kokemuksista alkunsa saanut yhtiö myy luksusluokan trampoliineja ympäri maailmaa. Menestyksen kivijalat ovat globaali verkkokauppa ja tuote, joka mukautuu paikalliseen elämäntapaan. Moni ongelma on ratkottu lapsuudenkodin saunassa Siikajoella.

Kun Tarmo Sallinen hyppäsi ensi kerran trampoliinissa, hän tunsi yhtä aikaa pelkoa ja vapautta. Jalat nousivat ilmaan, ja pian hän oli tuulenpuuskien vietävänä.

– Se tunne oli niin ihmeellinen, että rakastuin trampoliineihin välittömästi ja vahvasti, hän sanoo nyt lähes kolmekymmentä vuotta myöhemmin.

Ensimmäisen trampoliinihyppynsä Sallinen teki Minnesotassa Yhdysvalloissa, jossa hän oli vaihto-oppilaana. Maassa lähes jokaisen omakotitalon pihalla oli suuri trampoliini, jossa talon omat ja naapureiden lapset hyppivät.

Sellaista Sallinen ei ollut Suomessa nähnyt. Takapihoilla olevat trampoliinit olivat lukiolaisesta niin kiehtovia, että kotiin palattuaan hän alkoi miettiä, kuinka niitä voisi tuoda Suomeen.

Paras keino edetä asiassa oli mennä saunomaan yhdessä isän, Johannes Sallisen kanssa.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.