kolumni: Han­ka­lat ajat vaa­ti­vat jät­ti­mäi­siä uh­rauk­sia, mutta ei koskaan kau­pun­geis­sa

Pian kylmenee: Lapissa voi olla pa­rin­kym­me­nen­kin asteen yö­pak­ka­sia

Tilaajille

Tor­nioon syk­syl­lä avat­ta­vaan McDo­nald´s ra­vin­to­laan rek­ry­tään par­hail­laan kym­men­tä pääl­lik­köä – ra­vin­to­la­työn­te­ki­jöi­den rekry aloi­te­taan ke­sä­kuus­sa

Tornioon syyskuussa avattavaan uuteen McDonald´s-ravintolaan rekrytoidaan parhaillaan kymmentä päällikköjä.

Uusi McDonald´s etsii ravintolapäällikköä, kahta apulaisravintolapäällikköä ja seitsemää vuoropäällikköä kokoaikaisiin työsuhteisiin.

Lisäksi ravintola palkkaa 50 ravintolatyöntekijää kokoaikaisiin tai osa-aikaisiin työsuhteisiin. Heidän rekrytoimisensa alkaa kesäkuun aikana.

Lue lisää: Lapin toinen McDo­nald's Tor­nios­sa tar­vit­see 60 työn­te­ki­jää – ympäri vuo­ro­kau­den auki olevan ra­vin­to­lan te­ke­mi­nen on tar­koi­tus aloit­taa al­ku­vuon­na

Ravintolapäällikön, apulaisravintolapäälliköiden ja vuoropäällikköjen pääasiallisiin tehtäviin kuuluu niin henkilöstön, tuotteiden kuin laitteiden johtamista.

– Ravintolapäällikön, apulaisravintolapäällikön ja vuoropäällikön tehtävien haussa aiempi esihenkilökokemus otetaan huomioon, mutta se ei ole välttämätöntä, sillä valitut henkilöt koulutetaan ravintolatyöntekijän koulutuspolun mukaisesti aina esihenkilörooliin saakka, Suomen McDonald’sin omistamien ravintoloiden operatiivinen päällikkö Sami Kortelainen kertoo tiedotteessa.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.