Tähtijuttu: Kak­sois­mur­ha toi kyy­ne­leet lau­ta­mie­hen silmiin – min­kä­lais­ta on maal­lik­ko­tuo­ma­ri­na toi­mi­mi­nen?

Rakentaminen: Pel­ko­sen­nie­men koulu val­mis­tuu rii­tai­sis­sa tun­nel­mis­sa – pääu­ra­koit­si­ja: "En kom­men­toi"

Pääkirjoitus : Pe­rus­suo­ma­lai­set ei ole luo­pu­nut EU-ero­haa­veis­taan – se on yl­lät­tä­vää ti­lan­tees­sa, missä Suomen erosta hyö­tyi­si vain hyök­käys­so­taa käyvä Venäjä

Lukijalta
Mielipidekirjoitus
Tilaajille

Tornion seu­ra­kun­taan ve­to­voi­maa

Seurakuntalaisten valtakirjan saaneet luottamushenkilöt voivat työllään vaikuttaa siihen, miltä seurakunta näyttää ja tuntuu ulospäin. Muutokseen parempaan tarvitaan toki ensin johtamiskulttuurin parantamista henkilöstöä kohtaan ja yleisesti päätösten teon avoimuutta ja suoraselkäisyyttä.

Kirkosta eroaminen on meilläkin totta, mutta kun kysyn syytä eroamiseen tuttavalta, hän saattaa vastata, ettei kirkko ole kiinnostava. Seurakunnalla on kolme kirkkoa ja seurakuntasaleja yhtä monta, kaikki vajaakäytöllä. Miksi ei järjestetä seurakuntalaisten haluamia, oikeita konsertteja nimekkäillä esiintyjillä? Olen varma, että tunnetun artistin esiintyminen toisi kirkon tupaten täyteen ihmisiä, jopa perättäisinä päivinä, ja samalla kassaan lisää varoja.

Mutta ei, se on kuin punainen vaate. Sen sijaan tuodaan jokunen peltirumpu ja muutama pajupilli. Ovathan nekin hyviä, mutta ei niillä kirkko eivätkä salit täyty.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.