Jalkapallo: "Oli hienoa huo­ma­ta, että seu­ral­la on kova luotto osaa­mi­see­ni", ku­vai­lee ro­va­nie­me­läis­jal­ka­pal­loi­li­ja Vilma Koi­vis­to siir­toaan yhteen Ruotsin huip­pu­jouk­kueis­ta

Pääkirjoitus: Venäjä jatkaa hyb­ri­di­ope­raa­tio­taan Suomen rajalla niin kauan kun se katsoo hyö­ty­vän­sä siitä

äänestä: Mikä on vuoden 2023 sy­käh­dyt­tä­vin lap­pi­lai­nen ur­hei­lu­ta­pah­tu­ma? Äänestä suo­sik­kia­si ja osal­lis­tu ar­von­taan

Mainos: Lapin Kansa Digi 13,90 €/kk – tilaa tästä

Lukijalta
Mielipidekirjoitus
Tilaajille

Tornion kir­jas­tos­sa on­gel­mia

Tornion kirjasto on ongelmissa. Kirjastotoimenjohtajan paikalla näyttää käyvän kylmä puhuri. Viranhaltijat ovat vaihtuneet muutaman vuoden välein. Virka on taas auki. Onko muuta asiantuntevaa henkilökuntaa riittävästi? Yleisellä kirjastolla tulee olla ajantasainen välineistö sekä riittävä ja osaava henkilöstö.

Kirjasto-taidemuseorakennus on remontissa. Sen valmistuminen siirtyi, mutta pian päästänee vakinaisiin tiloihin. Nyt lupaillaan alkukesää. Väistötilat ovat palvelleet kohtuullisesti ja henkilökunta hoiti niin paikalliset kuin kaukolainatkin kiitettävästi. Nyt nämäkin tilat on suljettu.

Henkilökunta on – yllätys, yllätys – raivaamassa vakinaisia tiloja lattiaremonttia varten. Meille asiakkaille jäi muutama päivä aikaa toimia.

Lue Digiä _vain 1 €/kk_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita