Päivittyvä lista: Näissä pai­kois­sa on voinut al­tis­tua ko­ro­na­vi­ruk­sel­le Lapissa

Koronaseuranta: Ro­va­nie­men mar­jan­poi­mi­jois­ta 40:llä ko­ro­na­tar­tun­ta, Lapin sai­raan­hoi­to­pii­ris­sä 39 uutta tar­tun­taa, Län­si-Poh­jas­sa yh­dek­sän

Toivo lauluja luon­nos­ta ja Lapista – yh­teis­lau­luil­ta ra­dioi­daan suorana lä­he­tyk­se­nä Ro­va­nie­men kir­kos­ta

Gospelkuoro Spring of Joy on toinen yhteislauluillan laulattajista.
Gospelkuoro Spring of Joy on toinen yhteislauluillan laulattajista.
Kuva: Matti Kantola

Maaliskuun puolivälissä Yle Radio 1:ssä soivat Lapin ja luonnon laulut, kun Rovaniemen kirkosta radioidaan yhteislauluilta suorana lähetyksenä. Illan ohjelmaan voi ehdottaa omia suosikkejaan.

Mikä on sinun toivelaulusi? Millainen laulu kuvaa Lappia, lappilaisuutta tai saamelaisuutta? Mikä laulu kertoo luonnosta tai luontosuhteestasi oivaltavasti tai tunteikkaasti? Millaisiin muistoihin musiikki palauttaa sinut?

Kaavake laulutoivetta varten löytyy täältä.

Lapin ja luonnon lauluja voi ehdottaa sunnuntaihin 19. tammikuuta saakka. Toiveita kerätään jo nyt, jotta toivekappaleista ehditään tehdä sovitukset kuoroille ja pienyhtyeelle.

Lapin ja luonnon lauluja lauletaan Rovaniemen kirkossa maanantaina 16. maaliskuuta kello 18 alkaen. Tilaisuuteen on vapaa pääsy. Yhteislauluja laulattamassa ovat rovaniemeläiset lapsikuoro Valonlähde ja Gospelkuoro Spring of Joy.

Tilaisuus radioidaan suorana lähetyksenä Yle Radio 1:ssä. Tilaisuuden järjestävät Rovaniemen seurakunta, Kirkkopalvelut ja Yle Radio 1.

Lapin ja luonnon laulujen yhteislauluilta ma 16.3. klo 18 Rovaniemen kirkossa. Lauluja voi ehdottaa su 19.1. saakka.