Korona: Isos­ta-Bri­tan­nias­ta Yl­läk­sel­le tul­leil­ta tu­ris­teil­ta löytyi viisi ko­ro­na­vi­rus­tar­tun­taa – to­den­nä­köi­ses­ti ky­sees­sä ei ole omik­ron-muun­nos

Koronarajoitukset: Ro­va­nie­mi ki­ris­tää ra­joi­tuk­sia ja ohjaa ko­ronapas­sin käyt­töön – ylä­kou­lu­lai­sil­le mas­ki­suo­si­tus

Tilaajille

Te­le­vi­sios­sa lauan­tai­na: Siskot heit­tä­vät keikan ukkojen malliin – mutta eikö täh­dil­le olisi voinut ke­hi­tel­lä jotain omaa?

Viisi vuotta, kahdeksan kuukautta, 12 päivää... Niin kauan Debbie Ocean (Sandra Bullock) on junaillut elämänsä suurinta keikkaa.
Viisi vuotta, kahdeksan kuukautta, 12 päivää... Niin kauan Debbie Ocean (Sandra Bullock) on junaillut elämänsä suurinta keikkaa.

Ocean’s 8

Sub klo 21.00

Steven Soderberghin käynnistämä Ocean’s Eleven -elokuvien sarja sai jatko-osan, jossa tuttu ukkokööri korvataan naistähdillä. Kivaa sinänsä, mutta eikö samaan hintaan olisi valovoimaisille naisille voinut tämmöisten rääppiäisten sijasta kehitellä jotain ihan uutta ja omaa? Pirteämmin Gary Rossin ohjaama jatke kuitenkin toimii kuin pari edeltäjäänsä.

Sandra Bullock on hurmurikonna Danny Oceanin (George Clooney) vankilasta vapautuva sisko Debbie, joka kaverinsa Loun (Cate Blanchett) kanssa kokoaa pätevien mimmien koplaa kostoa ja timanttiryöstöä varten. Kalliita kiviä aikoo kantaa seurapiirien kuningatar Daphne Kluger, jonka roolissa Anne Hathaway tyypittelee niin herkullisesti, että pelastaa ryöstökomedian loppuosan tyhjäkäynniltä. Ensiesitys. (USA 2018)