Tämän päivän lei­po­mo­ki­sas­sa pärjää vain eri­kois­tu­mal­la – Lak­ka­pääl­lä ovat jo nel­jän­nen polven lei­po­jat mukana pal­ki­tus­sa yri­tyk­ses­sä

Lakkapäällä leivotaan jo neljännessä polvessa. Yrittäjäpalkitun E. Lakkapään konditorion yrittäjinä ovat Maarit ja Erkki Lakkapää. Erikoistuminen on ollut Lakkapäiden keino selvitä kovassa kilpailutilanteessa.
Lakkapäällä leivotaan jo neljännessä polvessa. Yrittäjäpalkitun E. Lakkapään konditorion yrittäjinä ovat Maarit ja Erkki Lakkapää. Erikoistuminen on ollut Lakkapäiden keino selvitä kovassa kilpailutilanteessa.
Kuva: Sari Pelttari-Heikka

Ylitornion Alkkulanraitilla Lakkapään leipomossa leivotaan enemmän kuin koskaan. Tutulta lastaussillalta lähtee pakastettuja piirakoita ympäri Suomea.

– Tänä päivänä leipomoala on niin kilpailtu, ettei perinteisellä leipomisella enää pärjää. Huomasimme jo varhain, että on erikoistuttava, kertovat Erkki ja Maarit Lakkapää, jotka palkittiin Ylitornion yrittäjäpalkinnolla lauantaina.