Talousrikosepäilyt: Pel­lo­lai­sen ho­tel­li­yri­tyk­sen kon­kurs­si oi­keu­des­sa – ­syyt­tä­jä vaatii yrit­tä­jäneli­kol­le van­keut­ta ja lii­ke­toi­min­ta­kiel­to­ja va­ka­vis­ta ta­lous­ri­kok­sis­ta

Vaalipaneeli: "Mie­le­no­soit­ta­jien toi­min­ta kääntyy itseään vas­taan" – met­sä­ai­hei­nen vaa­li­pa­nee­li tuo­mit­si hak­kui­den es­tä­mi­sen Aa­lis­tun­tu­rin alueel­la

Uutisten viikko: Näin koulut saavat Lapin Kansan di­gi­tun­nuk­set käyt­töön­sä

Mainos: Tilaa Lapin Kansa Digi koko vuodeksi samaan hintaan: 12,90 € / kk + 1 kk kaupan päälle, tilaa tästä

Kolumni
Tilaajille

Tämän ajan jou­lu­ta­ri­na

Joulun lapsi hakee lähikaupasta pullonpalautusrahoilla kalapuikkoja ja lämmittää ne mikroaaltouunissa. Sitten hän avaa television ja sohvannurkkaan käpertyneenä katsoo jouluaaton lastenohjelmia pimenevässä kerrostaloasunnossa.

Kissa kiehnää sohvan ympärillä. On hiljaista, ulkona satelee lunta.

Ovikello pysyy vaiti, eivätkä tontut kurki ikkunoista. Kolme viisasta miestä, samoin kuin joulupukki, ovat varmaan katsoneet puhelimesta osoitteen väärin, tai ehkä heillä ei ole alaoven koodia. Taivaallista sotaväkeäkään ei näy.

Paimenet kävivät asunnolla jo edellisenä yönä, kun naapuri ilmoitti heille joulun lapsen kotoa kuuluvasta rajusta riitelystä.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.