Vaalikone: Katso Lapin Kansan vaa­li­ko­nees­ta, kuka eh­dok­kais­ta on lä­him­pä­nä aja­tus­maail­maa­si

Tuulivoima: Itä-Lap­piin voi nousta maan suurin tuu­li­puis­to, jos tut­ka­on­gel­miin löytyy rat­kai­su

Kolumni: Et voi tietää, mil­lai­nen toisen tarina ko­ko­nai­suu­des­saan on

Mainos: Mitä enemmän tiedät sitä helpommin äänestät, tilaa tästä Lapin Kansa 2 kk 59,90 euroa

Tilaajille

Tahto kasvaa sel­lai­sek­si kuin itsestä tuntuu – Lou­na-Tuu­li Luukan las­ten­teat­te­ri­esi­tys kutsuu poh­ti­maan ih­mi­syy­den eri puolia ja su­ku­puo­len mo­ni­nai­suut­ta

Oulussa saa lauantaina ensi-iltansa lastenteatteriesitys Minun näköiseni dinosaurus. Taideyliopiston Teat­terikorkeakoulussa esitysdramaturgian maisteriohjelmassa opiskelevan Louna-Tuuli Luukan käsikirjoittama ja ohjaaja esitys kutsuu katsojat pohtimaan omana itsenään olemisen arvoa, ihmisyyden eri puolia ja sukupuolen moninaisuutta.

Samalla asialla on kirjoista ja elokuvista tuttu Babe-possu Turun kaupunginteatterissa. Tule sellaiseksi kuin olet, Babe rohkaisee Milko Lehdon ohjauksessa.

Minun näköiseni dinosaurus -näytelmässä kaksi dioraamaharrastajaa, näyttelijät Sirpa Grip ja Anu Enqvist rakentavat pienoismalleja. Vaikka lopulta dinosaurukset ja muut pienoismallien asukkaat haluavatkin itse päättää, mikä on kullekin sopiva ja hauska elämä. Esityksen toteuttavat Liskoliitto-työryhmä ja Akseli Klonk yhteistyössä.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.