kolumni: Kahden ikä­krii­sin ris­ti­pai­nees­sa – poden var­muu­dek­si mo­lem­pia

pääkirjoitus: Sopu hoi­ta­ja­liit­to­jen pitkän työ­kiis­taan tär­kein­tä, kiis­te­ly voit­ta­jis­ta ja hä­viä­jis­tä toiss­si­jais­ta

Susanna Kou­to­nen jätti Kemin mat­kai­lu oy:n

Kemin matkailu Oy toimitusjohtaja Susanna Koutonen on irtisanoutunut tehtävästään 25.4.2022. Kemin matkailu Oy:n hallitus sekä Kemin kaupunki kiittävät Susanna Koutosta Kemin matkailun hyväksi

tehdystä työstä.

Uuden toimitusjohtajan rekrytointi aloitetaan heti. Toimitusjohtajan sijaisena toimii Jussi Kovaniemi siihen saakka, kunnes uusi toimitusjohtaja aloittaa.

–  Koen, että mahdollisuuteni ja voimavarani luotsata yhtiötä yli murroksen on muodostunut ylitsepääsemättömän vaikeaksi. Luottamukseni hallituksen kykyyn noudattaa hyvää hallintotapaa ja johtaa yhtiötä on harmikseni laskenut tasolle, joka ei mahdollista jatkamista tehtävässäni. Toivon osaltani, että yhtiön omistajalla on tulevaisuudessa rohkeutta uudistua ja hankkia vahvempaa ammattilaisuutta toimintaa tukemaan, Susanna Koutonen kertoo omassa tiedotteessaan.

Koutonen on tyytyväinen, että on saanut olla usean vuoden ajan saanut mukana kehittämässä kemiläistä matkailua ja muotoilemassa kaupunkiomisteisesta matkailuyhtiöstä valtakunnallisesti sekä kansainvälisesti merkittävän toimijan.

– Lumilinna ja Sampo jatkavat kemiläisen matkailun ankkureina. Minulle molemmat ovat olleet kuin kolmas lapsi ja tulen jatkossakin seuraamaan niiden kehitystä suurella mielenkiinnolla, Susanna Koutonen kertoo.