Heikot jäät: Sulan reu­nal­le jätetty pulkka ai­heut­ti mit­ta­van pe­las­tus­ope­raa­tion Ro­va­nie­mel­lä – "Jos huomaat jäällä liik­ku­via tu­ris­te­ja, saa huutaa"

Huutokaupat: Met­sä­hal­li­tus myy huu­to­kau­pal­la au­tio­tu­van Kevon luon­non­puis­tos­ta – "myy­dään vaikka muu­ta­mal­la kym­pil­lä"

Pääkirjoitus : Pe­rus­suo­ma­lai­set ei ole luo­pu­nut EU-ero­haa­veis­taan – se on yl­lät­tä­vää ti­lan­tees­sa, missä Suomen erosta hyö­tyi­si vain hyök­käys­so­taa käyvä Venäjä

Kolumni
Tilaajille

Suo­ma­lai­sia ei nyt vain riitä – Työ­te­ki­jä­pu­laa va­lit­taa yksi ja toinen ala

Työtekijäpulaa valittaa yksi ja toinen ala.

Valtionvarainministeri, keskustan puheenjohtaja Annika Saarikko sanoikin viime viikolla, että syksyn budjettiriihen tärkein asia on varmistaa, että työpaikoille löytyy työntekijöitä.

Saarikko hakisi tekijöitä opiskelijoista ja eläkeläisistä, mutta myös ulkomailta: ”Ilman muualta tulevaa osaajien joukkoa tämä maa näivettyy. Omin voimin emme pidä pystyssä hyvinvointiyhteiskuntaa.”

Perussuomalaisten Riikka Purra sen sijaan aloitti puheenjohtajauransa pari viikkoa sitten linjaamalla, että maahanmuuttopolitiikkaa pitää tiukentaa merkittävästi.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.