ROPS: Ro­va­nie­men Pal­lo­seu­ra he­rät­tää huolta ja pet­ty­mys­tä – ­ky­syim­me tuntoja va­paaeh­toi­sel­ta, jä­se­nel­tä, kan­nat­ta­jal­ta ja ju­nio­ri­pe­laa­jien van­hem­mal­ta

Kysely: Var­jos­taa­ko korona pik­ku­jou­lu­ja? Osal­lis­tu Lapin Kansan net­ti­ky­se­lyyn

Äänestys: Mikä on vuoden 2022 sy­käh­dyt­tä­vin lap­pi­lai­nen ur­hei­lu­ta­pah­tu­ma?

Tilaajille

Suo­ma­lai­set suun­taa­vat in­nok­kaas­ti Na­to-jä­se­nyyt­tä jar­rut­ta­vaan Turk­kiin – val­ta­osa pa­ket­ti­mat­kois­ta tehdään vielä tänä kesänä Eu­roop­paan

Matkanjärjestäjät ja suomalaiset matkailijat suhtautuvat ainakin toistaiseksi innokkaasti Turkkiin lomakohteena. Suomalaisten odotetaan matkustavan tänä kesänä muutenkin innokkaasti niin ulkomailla kuin kotimaassa. Sen sijaan kotimaan matkailukohteita syö kiinalaisten, venäläisten ja japanilaisten puute.

Matkojen varaaminen Turkkiin ei ole vähentynyt, vaikka maa on alustavasti vastustanut Suomen Nato-jäsenyyttä ja neuvottelut käyvät tämän suhteen kuumana, kertoo matkatoimisto TUI:n viestintäpäällikkö Laura Aaltonen.

Hänen mukaansa Turkki on jopa houkutteleva kohde suomalaisille.

– Antalyalle on ollut ihan normaali varaustahti, eikä peruutuksia ole tullut enempää kuin tavallisesti. Viime viikolla myynti Turkin-matkoille piristyi, Aaltonen sanoo.

– Turkissa houkuttelee se, että liiran kurssin vuoksi se on tällä hetkellä melko edullinen matkailukohde.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.