Kolumni: Ro­va­nie­men kau­pun­gin­hal­li­tuk­sen pitää estää ve­ro­va­ro­jen kaap­paus lait­ta­mal­la kylien säätiö ruotuun

Sää: Lapissa vii­kos­ta on tulossa märkä ja ma­ta­la­pai­nei­nen – "Paras mah­dol­li­suus lumi- ja rän­tä­sa­tee­seen on Kä­si­var­res­sa"

Pääkirjoitus: Ou­to­kum­mun bio­kok­si- ja -me­taa­ni­lai­tos tarjoaa in­ves­toin­ti­mah­dol­li­suuk­sia muil­le­kin yri­tyk­sil­le – te­räs­yh­tiö on saa­vut­ta­mas­sa pääs­tö­ta­voit­teen­sa

Tilaajille

So­tiem­me ve­te­raa­nin Onni Tol­ja­mon, 98, ter­vei­set nuo­ril­le per­heil­le – "Lap­sil­le pitää us­kal­taa sanoa myös tiukka ei"

Sotaveteraani Onni Toljamo toivoo perheiltä kasvatusvastuuta. Kasvatukseen kuuluu historian tuntemus. – Itsenäisyys ei ole itsestäänselvyys, vaikka siltä joskus näyttää tuntuvan.

Oululainen sotaveteraani Onni Toljamo, 98, seuraa elämänmenoa aktiivisesti ja mielenkiinnolla. Osin myös apeana. Moni asia on muuttunut hänen nuoruudestaan.

– Minua huolestuttaa se, että väkivalta on kasvanut ja toisen hengen arvostaminen on  mennyt alas. Mihin oikein olemme menossa? Tästä pitäisi huolestua ja tehdä kaikki voitava esimerkiksi perheväkivallan poistamiseksi.