Lista: Näissä pai­kois­sa on voinut al­tis­tua ko­ro­na­vi­ruk­sel­le

Mainos: Lapin Kansan syys­lo­ma­tar­jous 5 viikkoa diginä ja pai­net­tu­na! Tilaa tästä.

So­dan­ky­läs­sä neljä uutta ko­ro­na­tar­tun­taa – Täh­ti­kun­nan koulun Ki­ti­sen­ran­nan toi­mi­pis­teen kou­lu­lai­sia ja hen­ki­lö­kun­taa ka­ran­tee­niin

Sodankylässä on viikonlopun aikana todettu yhteensä neljä uutta koronatartuntaa, kunta tiedottaa.

Yhden tartunnan myötä Tähtikunnan koulun Kitisenrannan toimipisteessä on tapahtunut altistumisia ja osa 2. luokan oppilaista ja henkilökuntaa on asetettu karanteeniin.

Tiedotteen mukaan Sodankylän kunnan infektiovastaanoton koronajäljitys on yhteydessä kaikkiin altistuneisiin henkilökohtaisesti sunnuntain 12. syyskuuta aikana.

Mikäli oppilas tai henkilökunnan jäsen ei saa karanteenimääräystä puhelimitse, voi kouluun ja töihin mennä normaalisti maanantaina.

Kaikkia Kitisenrannan koulun oppilaita ja koulun tiloissa työskenteleviä kehotetaan kuitenkin hakeutumaan koronatestiin, mikäli lieviäkin oireita ilmenee, vaikka ei olisikaan asetettuna karanteeniin.

Koronatestiin hyvinvointikeskus Sopukkaan voi hakeutua ottamalla yhteyttä Sodankylän kunnan koronaneuvontaan tai varaamalla ajan koronanäytteenottoon sähköisen asioinnin kautta (www.sodankyla.fi/sahkoinenasiointi). Koronaneuvonta on auki joka päivä kello 8-15 puhelinnumerossa 040 128 5295.

Sodankylän kunta tiedottaa myöhemmin, mikäli tartunnoista on aiheutunut muita altistumistilanteita julkisilla paikoilla.