Heikot jäät: Sulan reu­nal­le jätetty pulkka ai­heut­ti mit­ta­van pe­las­tus­ope­raa­tion Ro­va­nie­mel­lä – "Jos huomaat jäällä liik­ku­via tu­ris­te­ja, saa huutaa"

Huutokaupat: Met­sä­hal­li­tus myy huu­to­kau­pal­la au­tio­tu­van Kevon luon­non­puis­tos­ta – "myy­dään vaikka muu­ta­mal­la kym­pil­lä"

Pääkirjoitus : Pe­rus­suo­ma­lai­set ei ole luo­pu­nut EU-ero­haa­veis­taan – se on yl­lät­tä­vää ti­lan­tees­sa, missä Suomen erosta hyö­tyi­si vain hyök­käys­so­taa käyvä Venäjä

Tilaajille

So­dan­ky­lä­läi­nen Han­na-Lee­na Pesonen tu­tus­tui met­sä­kyl­pyi­hin ensin oman stres­sin­sä hel­lit­tä­mi­sek­si, nyt han­ges­sa köl­löt­te­le­vät myös mat­kai­li­jat – toi­mit­ta­jam­me kokeili met­sä­kyl­vyn tehoa lu­mi­tuis­kus­sa

Hanna-Leena Pesonen ohjaa matkailijat ja seminaariväen metsäkylpyyn. Metsäkylpy on alun alkaen japanilainen tapa lievittää stressiä. Toimittaja kokeili metsäkylpyä lumituiskussa.

Kelkanjälki vie syvemmäs hämärtyvään talviseen metsään.

Verkkaiset askeleet upottavat vähän, ja puuskainen tuuli pöllyttää välillä nenälle lumipuuteria. Olen matkalla elämäni ensimmäiseen metsäkylpyyn.

Kuten monille muillekin lappilaisille, metsä on minulle tuttu paikka. Nautin jo nyt mahdollisuudesta päästä sinne kesken työpäivän, jossa mieleni tosin yhä viipyilee. Ajatuksissani vuorottelevat työmaalta ainakin isonpuoleisen lehtijutun viimeistely, kauppalista ja lasten harrastusten kuljetusjärjestelyt.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.