Mainos

Si­sus­tus­rat­kai­su­jen koh­taa­mis­paik­ka

Pohjoinen Värisilmä -ryhmään kuuluva, Rovaniemen Värisilmä palvelee yritys- ja kuluttaja-asiakkaita kahdessa kerroksessa. Vain raput erottavat Värisilmä Rovaniemen (Värin ja Maton) yläkerran myymälän ja alakerrassa sijaitsevan Värisilmä Pro -myymälän arkisen toiminnan.

-

Viiden myymälän Pohjoinen Värisilmä -ryhmään kuuluva, väri- ja sisustustuotealan asiantuntijaliike on palvellut asiakkaitaan samalla paikalla, Aittatien kaksikerroksisissa liiketiloissa vuodesta 1984 asti, mutta paljon uudistuksia on tapahtunut sitten alkuvuosien.

– Perinteinen jako vähittäis- ja tukkumyyntiin ei ole enää tätä päivää. Palvelemme asiakkaita tiimityönä yläkerran Color Cafe Shopin ja alakerran Pro -porukan voimin, kertoo Rovaniemen Värisilmän markkinointipäällikkö  Mervi Kaukua .

Ammattilaisten kohtaamispaikka

Vuosi sitten valmistunut Värisilmä Pro -myymäläuudistus on tuonut asiakkaat ja Värisilmä-tiimin lähemmäs toisiaan.

– Myymäläuudistuksen myötä ympäristö on toimiva ja viihtyisä niin yritysasiakkaille kuin yksityisille rakentaja- ja remontoija-asiakkaillekin, Värisilmä Pro-yritysmyyjä  Tapio Ylipaavalniemi  summaa.

Toimivuus, viihtyisyys ja asiakaskeskeisyys näkyvät vahvasti Pro-myymälän arjessa. Muun muassa modernit tilat, henkilökohtaiseen palveluun keskittyvä Pro-tiimi ja mahdollisuus vaihtaa kuulumiset tuoreen kahvin äärellä luovat positiivisen asiakaskokemuksen.

– Henkilökohtaisen palvelun myötä pystymme rakentamaan kestäviä kumppanuuksia. Olemme rakennus- ja sisustusalan ammattilaisten sekä remontoijien ja rakentajien kohtaamispaikka, Värisilmä Pro -yritysmyyjä  Miika Salmi  muotoilee.

Onnistuneet kokonaisratkaistut syntyvät tiimityönä asiakkaan, Värisilmä Pro-tiimin ja Värisilmä Color Cafe shopin Värisilmä -ammattilaistan kesken. Kuvassa vasemmalta: TunneTila-sisustusneuvoja Mari Marjala, Color Cafe Shop -myymäläpäällikkö Sanna Tuhkala ja Värisilmä Pro-yritysmyyjä Tapio Ylipaavalniemi.
Onnistuneet kokonaisratkaistut syntyvät tiimityönä asiakkaan, Värisilmä Pro-tiimin ja Värisilmä Color Cafe shopin Värisilmä -ammattilaistan kesken. Kuvassa vasemmalta: TunneTila-sisustusneuvoja Mari Marjala, Color Cafe Shop -myymäläpäällikkö Sanna Tuhkala ja Värisilmä Pro-yritysmyyjä Tapio Ylipaavalniemi.

Kokonaisratkaisut saman katon alta

Värisilmä Pro -tiimi vapauttaa eri alojen ammattilaiset ja kuluttajat keskittymään omaan bisnekseensä ja arkeensa.

– Esimerkiksi urakoitsijalta huoneistoremontin tilannut asiakas tekee sisustussuunnittelun tuotevalintoineen Värisilmän TunneTila -neuvojan kanssa. Tieto materiaalivalinnoista kulkeutuu sitten Pro -tiimille ja urakoitsijalle, Salmi selventää.

Pro -tiimin toimiala on monisäikeinen ja tiimin jäsenet tekevät tiivistä yhteistyötä eri toimijoiden välillä ja puhuvat selkokieltä teollisuuden ja loppukäyttäjien välillä toimien viestinvälittäjinä molempiin suuntiin.

– Palvelemme niin suunnittelijoita, sisustusarkkitehtejä kuin rakennus- ja pintatöiden toteuttajiakin, Kaukua summaa.

Lyhyesti sanottuna Värisilmä Pro on kokonaisratkaisuja tarjoava konsepti ja yhteistyötä helpottava linkki rakennus- ja sisustusalan ammattilaisen ja loppuasiakkaan välillä.