Pelastaja: Nuorena Sakke Py­hä­jär­vi ajat­te­li ole­van­sa kuo­le­ma­ton, mutta omien lasten syntymä pani pe­las­ta­jan arvot uu­sik­si: "Meillä jo­kai­sel­la on antaa vain se sata pro­sent­tia"

Seksuaalisuus: On­ly­Fan­sin tuot­toi­suus tuli yl­lä­tyk­se­nä ja nyt Marika Fin­ger­roos suuntaa sek­si­vä­li­nei­den kas­va­vil­le mark­ki­noil­le

Pääkirjoitus: Hoi­ta­ja­mi­toi­tuk­sen ki­ris­tä­mi­sen lyk­kää­mi­nen lykkää myös on­gel­man rat­kai­se­mis­ta – kei­no­te­koi­ses­ta am­mat­ti­ra­jo­jen ra­ken­te­lus­ta on luo­vut­ta­va pi­kim­mi­ten

Tilaajille

Sa­vu­kos­ki haluaa päi­vit­tää pe­rus­ter­vey­den­huol­toa

Savukosken valtuusto hyväksyi maanantaina ensi vuoden 454 000 euron alijäämäisen talousarvion ja uuden hallintosäännön.

–Viime vuosi, tämä vuosi ja ensi vuosi ovat tappiollisia, tiivistää vs. kunnanjohtaja Esko Rautiainen.

Valtuusto edellyttääkin perusterveydenhuollon palvelujen selvitystä ja perussopimuksen päivitystä.

Vuodepaikkojen määrästä ollaan naapurikunnan kanssa eri mieltä, mutta Pelkosenniemen-Savukosken kansanterveystyön kuntayhtymän lainatakaus hyväksyttiin ja ensi vuoden puolella päästään aloittamaan entisen Sale-myymälän kiinteisön muutostyöt. Avoterveydenhuolto saa ajanmukaiset tilat keskelle kylää, ja kaikki toiminnot sijoitetaan saman katon alle.

Kunnanjohtaja Antti Mulari ilmoitti palaavansa virkavapaalta tammikuussa, joten vuoden verran virkaa hoitaneen Rautiaisen pesti päätttyy joulukuun lopussa.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.