Pääkirjoitus: Suomen Pi­sa-tu­lok­set ovat las­ke­neet jo lähes koko 2000-lu­vun ajan – häm­mäs­tyt­tä­vin­tä il­miös­sä on se, ettei kor­jaus­lii­ket­tä ole on­nis­tut­tu te­ke­mään

Katso kuvat: Näin lap­pi­lai­set edus­ti­vat Pre­si­den­tin­lin­nas­sa

Puolustusvoimat: Ken­raa­li­kun­nas­sa vain yksi ylennys – katso tästä kaikki ylen­nyk­sen saaneet Lapissa

Mainos: Lapin Kansa Digi 13,90 €/kk – tilaa tästä

Tilaajille

Sa­rian­ne Tursas va­lit­tiin yk­si­mie­li­ses­ti Joen­suun kau­pun­gin­teat­te­rin johtoon – vaa'as­sa painoi pitkä kokemus teat­te­rin­joh­ta­ja­na Kemissä

Kemin kaupunginteatterin entinen johtaja Sarianne Tursas (ent. Paasonen) aloittaa elokuussa 2024 Joensuun kaupunginteatterin johtajana.
Kemin kaupunginteatterin entinen johtaja Sarianne Tursas (ent. Paasonen) aloittaa elokuussa 2024 Joensuun kaupunginteatterin johtajana.
Kuva: Jussi Saarela/ arkisto

Joensuun kaupunginteatterin uudeksi johtajaksi on valittu Sarianne Tursas (ent. Paasonen). Vuodesta 2021 alkaen hän on työskennellyt Teatteri Telakan talous- ja hallintopäällikkönä.

Tursaalla on pitkä johtajakokemus Kemin kaupunginteatterista vuosilta 2013–2021. Hänen johtajakaudella teatteri joutui luopumaan Kemin kulttuurikeskuksen huonokuntoisista tiloista ja siirtymään eri väistötiloihin, ensin Kemin Pirttiin ja sitten Tullikamarille.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.