Kalastus: Lo­hi­ke­sä Tor­nion­joel­la on alkanut – oletko saanut von­ka­leen, lähetä meille kuva

Pääkirjoitus: Sää­ty­ta­lol­la esillä oleva ay-liik­keen ve­ro­etu­jen ka­ven­ta­mi­nen on tu­li­kuu­ma kysymys

Ylioppilaat: Katso tästä Lapin lu­kioi­den val­ko­la­kin saajat

Mainos: Lapin Kansa Digi 13,90 €/kk – tilaa tästä

Tilaajille

Sää­ty­ta­lon tiukka ase­tel­ma näkyy maa­han­muut­to­ky­se­lys­sä – Pe­rus­suo­ma­lais­ten Kes­ki­sar­ja: "Ke­hi­ty­syh­teis­työ on lännen rikos ke­hit­ty­viä maita koh­taan"

Kysyimme kansanedustajilta, pitäisikö kehitysyhteistyömäärärahoja leikata ja humanitaarista maahanmuuttoa tiukentaa. Hallitusneuvottelupuolueet vaikenevat perussuomalaisia lukuun ottamatta.Kehitysyhteistyö ja turvapaikanhakijat jakavat puolueita sisältäpäin.

Säätytalon hallitusneuvotteluissa otetaan tällä viikolla pöydälle kaikkein vaikeimmat aiheet, joista hankalimpia on maahanmuutto. Kysyimme kaikkien kansanedustajien näkemyksiä kehitysyhteistyömäärärahoista ja humanitaarisesta maahanmuutosta.

Vain perussuomalaiset tiukentaisi maahanmuuttoa kaikissa muodoissaan. Aihe on perussuomalaisille myös kynnyskysymys, minkä perussuomalaisten puheenjohtaja Riikka Purra toisti maanantaina toimittajille. Ilman maahanmuuttopolitiikan kiristämistä puolue ei mene hallitukseen.

Jossain määrin tukea maahanmuuton tiukennuksiin tulee kuitenkin myös kokoomuksesta, vaikka kokoomus on työperäisen maahanmuuton lisäämisen kannalla. Rkp vastustaa maahanmuuton kiristyksiä.

Hallitusneuvotteluissa suut sulkeutuvat

Vaikeat hallitusneuvottelut näkyvät vastausinnossa.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.