Talousrikosepäilyt: Pel­lo­lai­sen ho­tel­li­yri­tyk­sen kon­kurs­si oi­keu­des­sa – ­syyt­tä­jä vaatii yrit­tä­jäneli­kol­le van­keut­ta ja lii­ke­toi­min­ta­kiel­to­ja va­ka­vis­ta ta­lous­ri­kok­sis­ta

Vaalipaneeli: "Mie­le­no­soit­ta­jien toi­min­ta kääntyy itseään vas­taan" – met­sä­ai­hei­nen vaa­li­pa­nee­li tuo­mit­si hak­kui­den es­tä­mi­sen Aa­lis­tun­tu­rin alueel­la

Uutisten viikko: Näin koulut saavat Lapin Kansan di­gi­tun­nuk­set käyt­töön­sä

Mainos: Tilaa Lapin Kansa Digi koko vuodeksi samaan hintaan: 12,90 € / kk + 1 kk kaupan päälle, tilaa tästä

Kolumni
Tilaajille

Ruu­tu­ai­ka voi olla myös laa­tuai­kaa: hetken hen­gäh­dys tai perheen yh­tei­nen tuokio

Keillä muilla meni joulun aika sairastellessa? En tiedä kumpi on parempi vaihtoehto, se että kaikki perheenjäsenet sairastavat yhtä aikaa, vai se, että ollaan yksi perheenjäsen kerrallaan muutama päivä kipeänä.

Onneksi pitkinä pyhinä ei ollut mihinkään kiire tai mitään sovittua, oli aikaa sairastaa ja kotoilla. Tähän sairastelukierteeseen liittyen tapahtui yksi aika katastrofaalinen juttu ihan joulun kynnyksellä, nimittäin kaukosäädin meni purkkaan. Purkka takertui huolella säätimeen ja sen nappuloihin. Oma-aloitteinen sekä neuvokas lapseni oli pessyt purkan pois vedellä, arvaatte varmasti mitä siitä seurasi? Television käyttöön tuli haasteita pyhien ajaksi.

Vanhempana tiedämme, kuinka hankala on saada lapsi lepäämään päivän aikana.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.