PAUKKUPAKKASET: Pak­ka­nen alkaa ki­ris­tyä vii­kon­lop­pua vasten – it­se­näi­syys­päi­vä­nä hä­tyy­tel­lään monin paikoin -35:tä astetta

RAVINTOLARAJOITUKSET: Ro­va­nie­mel­lä tiu­kem­mat ra­vin­to­la­ra­joi­tuk­set vii­kon­lo­pus­ta alkaen – ko­ronapas­sil­la ra­joi­tuk­sia ei tar­vit­se nou­dat­taa

Joulukalenteri: Lapin Kansan jou­lu­ka­len­te­ri vie aikojen taakse

Ruo­ka­bok­si-pal­ve­lu laajeni Ro­va­nie­mel­le

Ruokaboksin toimitusjohtaja Juhana Rintala kuuluu yrityksen perustajiin.
Ruokaboksin toimitusjohtaja Juhana Rintala kuuluu yrityksen perustajiin.
Kuva: Ruokaboksi

Suomen suurin ateriaboksipalvelu Ruokaboksi on aloittanut toimitukset Rovaniemelle. Tähän asti pohjoisin toimitusalue on ollut Oulun seutu.

Ruokaboksi on laajentunut viimeisen vuoden aikana valtakunnalliseksi toimijaksi: Rovaniemen sekä myöskin lokakuussa aukeavan Kajaanin myötä palvelu on saatavilla kaikissa maakunnissa Ahvenanmaata lukuun ottamatta.

Ruokaboksi on niin sanottu ateriakassi- tai meal kit -palvelu. Palveluun kuuluu 3–4 päivälle suunnitellut reseptit, jotka toimitetaan raaka-aineineen viikoittain kotiovelle. Ruokaboksin teettämän kyselyn mukaan asiakkaille tärkeimmät syyt tilata ovat uusien reseptien oppiminen ja helppous.

Ruokaboksi on vuonna 2017 perustettu kotimainen yritys. Sen perustajiin kuuluvat muun muassa toimitusjohtaja Juhana Rintala ja ruokavaikuttaja Vappu Pimiä.

Ruokaboksi on kuusinkertaistanut asiakasmääränsä vuoden aikana ja se työllistää tällä hetkellä 25 henkilöä sekä kasvavan määrän ihmisiä alihankintaketjujen kautta ympäri Suomen. Ruokaboksi palvelee tällä hetkellä yli 80 paikkakunnalla.