Onnettomuudet: Rat­ti­juop­po ajoi stop-mer­kin takaa auton eteen Tor­nios­sa

Pohjois-Ruotsi: Mal­mi­ra­ta aukeaa kuu­kau­sien katkon jälkeen

Mainos: Jakajaksi Kaleva Mediaan - tutustu ja hae tästä

Tilaajille

Ro­va­nie­mi pettyi Sa­ras­tian pal­ve­lun laatuun ja kal­lii­seen hintaan – kau­pun­ki purkaa pal­kan­las­ken­nan ul­kois­tuk­sen mutta ei luovu silti yhtiön omis­tuk­ses­ta

Kuntien omistama Sarastia vaikuttaa myös Helsingin palkkasotkun taustalla. Rovaniemellä ongelmat eivät ole yhtä pahoja mutta silti kiusallisia, kertoo henkilöstö- ja hallintojohtaja Antti Määttä.

Rovaniemen henkilöstö- ja hallintojohtaja Antti Määttä sanoo, että kaupungin palkanlaskentaa koskeva ratkaisu on pitkän harkinnan tulos.
Rovaniemen henkilöstö- ja hallintojohtaja Antti Määttä sanoo, että kaupungin palkanlaskentaa koskeva ratkaisu on pitkän harkinnan tulos.
Kuva: Pekka Aho

Rovaniemen kaupungin päätös palauttaa palkkahallinto kaupungin omaksi toiminnaksi syntyi kahdesta syystä, kertoo henkilöstö- ja hallintojohtaja Antti Määttä. Niistä ensimmäinen oli ostopalvelun kallis hinta ja toinen pettymys palvelun laatuun.

– Palvelu ei ole toiminut sovitulla ja odotetulla tavalla.

Haluatko lukea tämän jutun?

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita

Rajaton lukuoikeus verkkosivuilla ja sovelluksessa Näköislehdet (ma-la) ja arkisto Galleriat, videot ja live-lähetykset Podcastit Päivittäiset uutiset sähköpostiisi