Onnettomuudet: Rat­ti­juop­po ajoi stop-mer­kin takaa auton eteen Tor­nios­sa

Lapin Kansan kalakilpailu: Suuria ahvenia ja hurjia har­juk­sia

Mainos: Jakajaksi Kaleva Mediaan - tutustu ja hae tästä

Tilaajille

Ro­va­nie­men ku­va­tai­de­kou­lu saa­mas­sa tilat Lap­pia-ta­loon – si­vis­tys­lau­ta­kun­ta päättää asiasta tors­tai­na

Rovaniemen kuvataidekoulu on saamassa uudet tilat Lappia-taloon Yleisradion entisiin tiloihin. Kuvataidekoulu joutui viime vuoden lopussa lähtemään aiemmista tiloistaan ns. Rotkon talossa ja toimii nyt väistötiloissa Keltakankaalla.

Sivistyslautakunta päättää kuvataidekoulun tiloista kokouksessaan torstaina 24. helmikuuta. Jos lautakunta hyväksyy kuvataidekoulun vuokrasopimuksen, kaupunki aloittaa Lappia-talon tiloissa korjaus- ja muutostyöt. Niiden kustannuksiin on varauduttu Tilapalvelukeskuksen työohjelmissa.

Kuvataidekoulun on tarkoitus siirtyä Lappia-taloon vuoden 2023 alussa. Lappia-talossa kuvataidekoululle pystytään ensimmäistä kertaa sen historiassa suunnittelemaan toimitilat juuri sen tarpeisiin. Tämä mahdollistaa koulun opetustoiminnan sellaisena kuin sen pitääkin olla.

Haluatko lukea tämän jutun?

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita

Rajaton lukuoikeus verkkosivuilla ja sovelluksessa Näköislehdet (ma-la) ja arkisto Galleriat, videot ja live-lähetykset Podcastit Päivittäiset uutiset sähköpostiisi