Hiihto: MM-kul­taa tuli! Niko Anttola hal­lit­si vapaan kisaa läh­dös­tä maaliin

Pääkirjoitus: Seu­raa­van pää­mi­nis­te­rin puo­lue­kan­ta on vielä ar­voi­tus – ­var­maa on, että hal­li­tus­neu­vot­te­luis­ta tulee en­nä­tys­vai­keat

Uutisten viikko: Näin koulut saavat Lapin Kansan di­gi­tun­nuk­set käyt­töön­sä

Mainos: Tilaa Lapin Kansa Digi koko vuodeksi samaan hintaan: 12,90 € / kk + 1 kk kaupan päälle, tilaa tästä

Tilaajille

Ro­va­nie­men kau­pun­ki va­roit­taa jäällä liik­ku­jia vaa­ral­li­ses­ta su­la-aluees­ta Sal­mi­jär­ven ja Ke­mi­joen vä­li­sel­lä Sal­men­ojal­la

Rovaniemen kaupunki varoittaa jäällä liikkujia Rovaniemen Salmenojalla kahden sillan, Kajaanintien maantiesillan ja kevyen liikenteen sillan, välisellä alueella olevasta laajasta sula-alueesta, joka on houkutellut kävelijöitä vaarallisesti aivan sulan jään reunalle.

Kaupunki kertoo tiedotteessaan, että vaikka Rovaniemellä järvien ja jokien vedet jäätyivät kohtuullisen hyvin viime syksynä ja tänä talvena, niin kapeissa virtapaikoissa ei jäätymistä aina ole tapahtunut tai jääkansi on jäänyt erittäin ohueksi. Kaupunki muistuttaa, että tällaisia paikkoja kannattaa ehdottomasti varoa.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.