Pelastaja: Nuorena Sakke Py­hä­jär­vi ajat­te­li ole­van­sa kuo­le­ma­ton, mutta omien lasten syntymä pani pe­las­ta­jan arvot uu­sik­si: "Meillä jo­kai­sel­la on antaa vain se sata pro­sent­tia"

Seksuaalisuus: On­ly­Fan­sin tuot­toi­suus tuli yl­lä­tyk­se­nä ja nyt Marika Fin­ger­roos suuntaa sek­si­vä­li­nei­den kas­va­vil­le mark­ki­noil­le

Pääkirjoitus : Pe­rus­suo­ma­lai­set ei ole luo­pu­nut EU-ero­haa­veis­taan – se on yl­lät­tä­vää ti­lan­tees­sa, missä Suomen erosta hyö­tyi­si vain hyök­käys­so­taa käyvä Venäjä

Tilaajille

Ro­va­nie­men kau­pun­gin­ta­lon pe­rus­kor­jaus aiotaan aloit­taa kesällä

Ensimmäisenä listalla on perusmuurin korjaus.

Rovaniemen kaupunginhallituksen kokouksessa 4.5. esitellään kaupungintalon peruskorjaushankkeen tilannekatsaus. Kaupunginjohtaja Esko Lotvonen nimesi kaupungintalon peruskorjaushankkeeseen tilatyöryhmän, jonka ohjausryhmä on kokoontunut huhtikuussa jo useamman kerran.

Tilatyöryhmän ensimmäisenä keskeisenä tehtävänä on laatia yksityiskohtainen huonetilaohjelma 31.7.2020 mennessä. Tavoitteena on lisätä toimistotilojen tehokkuutta toteuttamalla monitilaympäristöt ja ajanmukaistaa toimisto- ja kokoushuonetilat.

Samalla työteho tehostuu, vuorovaikutus lisääntyy ja kaupungintaloa on tarkoitus avata myös enemmän kuntalaisille.

Kaupunginhallituksen hyväksymän hankesuunnitelman pohjalta tilapalvelukeskus on valmistellut ensimmäisenä konkreettisena korjaustoimenpiteenä perusmuurin korjausta, joka on tarkoitus aloittaa tulevana kesänä.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.