Tähtijuttu: Kak­sois­mur­ha toi kyy­ne­leet lau­ta­mie­hen silmiin – min­kä­lais­ta on maal­lik­ko­tuo­ma­ri­na toi­mi­mi­nen?

Rakentaminen: Pel­ko­sen­nie­men koulu val­mis­tuu rii­tai­sis­sa tun­nel­mis­sa – pääu­ra­koit­si­ja: "En kom­men­toi"

Pääkirjoitus : Pe­rus­suo­ma­lai­set ei ole luo­pu­nut EU-ero­haa­veis­taan – se on yl­lät­tä­vää ti­lan­tees­sa, missä Suomen erosta hyö­tyi­si vain hyök­käys­so­taa käyvä Venäjä

Tilaajille

Ro­va­nie­men B.G. Emma rä­jäyt­ti ra­ta­en­nä­tyk­sel­lä to­to­pom­min - hurja V.G. Voitto ja vauh­di­kas Ni­nee­le­ven Oulu Exp­res­sin san­ka­rit

Äimärautiolla ravattiin perinteiset 4-vuotiaiden suomenhevosten ja 3-vuotiaiden lämminveristen Oulu Expressit. Suomenhevosten lähdön suuri suosikki oli yhdentoista kisansa jälkeen tappioton Siirin Valtsu, mutta sillekin löytyi kaataja, hurjalla esityksellään 2120 metrillä ikäluokan Suomen ennätyksen 24,2a ravannut V.G. Voitto.

Ari Moilanen ajoi Seppo Suurosen valmennettavaa suosikin kupeella toisen radan veturina. Päätössatasella V.G. Voitto väänsi keulahevosen väkisin siltaan ja työntyi kymppitonnin arvoiseen voittoon. Fransson kiri kärkiparin takana viimeiselle totosijalle.

– Juoksupaikka oli hyvä tälle eikä mitään hätää ollut. Tämä on oikeasti varsa, huutaa enemmän kuin ravaa, mutta olen pitänyt tätä tosi hyvänä hevosena ja tänään se meni eka kertaa siten kuin on odoteltu, kuvaili Moilanen.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.