Heikot jäät: Sulan reu­nal­le jätetty pulkka ai­heut­ti mit­ta­van pe­las­tus­ope­raa­tion Ro­va­nie­mel­lä – "Jos huomaat jäällä liik­ku­via tu­ris­te­ja, saa huutaa"

Huutokaupat: Met­sä­hal­li­tus myy huu­to­kau­pal­la au­tio­tu­van Kevon luon­non­puis­tos­ta – "myy­dään vaikka muu­ta­mal­la kym­pil­lä"

Pääkirjoitus : Pe­rus­suo­ma­lai­set ei ole luo­pu­nut EU-ero­haa­veis­taan – se on yl­lät­tä­vää ti­lan­tees­sa, missä Suomen erosta hyö­tyi­si vain hyök­käys­so­taa käyvä Venäjä

Tilaajille

Ro­va­nie­me­läis­läh­töi­nen sä­vel­tä­jä Outi Tar­kiai­nen va­lit­tiin vuoden nai­sek­si – "Nyt on onneksi koit­ta­mas­sa aika, jossa his­to­riaa us­kal­le­taan tar­kas­tel­la uu­del­leen, ja useat nais­sä­vel­tä­jät ovat pääs­seet kuu­lu­viin"

Outi Tarkiainen toivoo yhteiskuntaa, jonka taiteen kaanon katsoisi maailmaa yhtä lailla miesten kuin naistenkin näkökulmasta.
Outi Tarkiainen toivoo yhteiskuntaa, jonka taiteen kaanon katsoisi maailmaa yhtä lailla miesten kuin naistenkin näkökulmasta.
Kuva: Anssi Jokiranta

BPW Finland on valinnut vuoden naiseksi rovaniemeläissyntyisen säveltäjän Outi Tarkiaisen. Hän kirjoitti Facebookiin päivityksen, jossa hän kertoi tasa-arvosta ja siitä, kuinka se ei edelleenkään ole itsestäänselvyys, mutta sitä kohti ollaan menossa.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.