Tähtijuttu: Kak­sois­mur­ha toi kyy­ne­leet lau­ta­mie­hen silmiin – min­kä­lais­ta on maal­lik­ko­tuo­ma­ri­na toi­mi­mi­nen?

Rakentaminen: Pel­ko­sen­nie­men koulu val­mis­tuu rii­tai­sis­sa tun­nel­mis­sa – pääu­ra­koit­si­ja: "En kom­men­toi"

Pääkirjoitus : Pe­rus­suo­ma­lai­set ei ole luo­pu­nut EU-ero­haa­veis­taan – se on yl­lät­tä­vää ti­lan­tees­sa, missä Suomen erosta hyö­tyi­si vain hyök­käys­so­taa käyvä Venäjä

Tilaajille

Ro­va­nie­me­läi­sen yö­ker­hon yrit­tä­jät lah­joit­ti­vat sadalle ro­va­nie­me­läi­sel­le per­heel­le jou­lu­her­kut

Tiistai-iltana 21. joulukuuta reilut sata vähävaraista ja apua tarvitsevaa perhettä sai hakea rovaniemeläisen yökerho Half Moonin tiloista kotiinsa kaksi runsasta joulukassia täynnä suomalaisen joulupöydän herkkuja, tiedottaa Business Rovaniemi.

Yrittäjäveljekset Kazem ja Mojtaba Rajabi ovat aikaisempinakin vuosina tehneet joululahjoituksia sekä kansainvälisille avustusjärjestöille että Rovaniemen Hope ry:n kautta lapsiperheille. Tänä jouluna he halusivat järjestää lahjoitustempauksen itse.

– Ravintola-alan yrittäjinä olemme saaneet oman osamme koronakurimuksesta, mutta tiedämme miten paljon pandemia on tuonut haasteita lapsiperheille. Hope ry auttoi meitä löytämään tälle ruokakassilahjoituksellemme sopivat perheet Rovaniemeltä, kertoo Kazem Rajabi.

Toive avun saamisesta jouluruoan muodossa tuli perheiltä. Perheet kertoivat, että kun he saavat juhlaruoat lahjoituksena, jää rahaa enemmän muuhun jouluvalmisteluun.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.