Lakko alkaa:: Tänään alkava lakko su­pis­taa hiih­to­kes­kus­ten au­ki­olo­ai­ko­ja ja sulkee osan rin­teis­tä – lakon pii­ris­sä hissit ja vä­li­ne­vuok­raa­mot

Hirvilaskuri: "Hen­ki­ses­ti ollaan jo tal­vi­te­loil­la"– huo­mat­ta­va osa Lapin hir­ven­kaa­to­lu­vis­ta jäänee käyt­tä­mät­tä, katso tuoreet saa­lis­lu­vut hir­vi­las­ku­ris­ta

Joulukalenteri: Mitä löytyy Lapin Kansan jou­lu­ka­len­te­ris­ta? Avaa päivän luukku tästä

Tilaajille

Ro­va­nie­me­läi­nen oh­jel­mis­to­ta­lo Sohova osti di­gi­tuo­tan­toi­hin ja mark­ki­noin­tiin eri­kois­tu­neen Focus Flown

Rovaniemeläinen ohjelmistotalo Sohova on ostanut rovaniemeläisen Focus Flow Oy:n liiketoiminnan. Focus Flown työntekijät siirtyvät Sohovaan vanhoina työntekijöinä.

Focus Flow on digituotantoihin ja markkinointiin erikoistunut toimisto. Sen erikoisosaamisalueisiin kuuluvat erityisesti verkkokauppa-alusta Magento. Liiketoimintakaupan myötä Sohova tarjoaa myös markkinointiviestinnän palvelut.

– Sote-alan yrittäjänä ymmärrän yhden luukun periaatteen arvon. Digitaaliset palvelut ja some-markkinointi pirstoutuvat herkästi kiireisellä yrittäjällä ja siksi on  hienoa, että tämän kaupan ansiosta ne voidaan nivoa yhteen sujuvaksi osaksi yrityksen liiketoimintaa,  sanoo Sohovan hallituksen puheenjohtaja Jukka Palokangas tiedotteessa.

Yritysjärjestelyn jälkeen Sohovalla on töissä 13 ohjelmistokehityksen, myynnin ja markkinoinnin ammattilaista. Yrityksen henkilökuntaa on Rovaniemellä, Kajaanissa ja Helsingissä.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.