Heikot jäät: Sulan reu­nal­le jätetty pulkka ai­heut­ti mit­ta­van pe­las­tus­ope­raa­tion Ro­va­nie­mel­lä – "Jos huomaat jäällä liik­ku­via tu­ris­te­ja, saa huutaa"

Huutokaupat: Met­sä­hal­li­tus myy huu­to­kau­pal­la au­tio­tu­van Kevon luon­non­puis­tos­ta – "myy­dään vaikka muu­ta­mal­la kym­pil­lä"

Pääkirjoitus : Pe­rus­suo­ma­lai­set ei ole luo­pu­nut EU-ero­haa­veis­taan – se on yl­lät­tä­vää ti­lan­tees­sa, missä Suomen erosta hyö­tyi­si vain hyök­käys­so­taa käyvä Venäjä

Tilaajille

RoKi päätyi pro­tes­ti­lis­tal­le 4 000 euron mak­sa­mat­to­man saa­ta­van vuoksi – "Mak­su­ja on vii­väs­ty­nyt"

Rovaniemen Kiekon miesten edustusjoukkue päätti kautensa Mestiksessä pronssijuhliin. Mitali oli seuralle historian ensimmäinen.

Vaikka kaukalossa kulki, seuralla riittää haasteita talouden kanssa. RoKi Hockey oy löytyy tuoreelta protestilistalta, jossa yksityinen lääkärikeskus perää siltä 4 074 euron suuruisia saataviin.

– Kassan tilanne on ollut sen verran heikko, että maksuja on viivästynyt. Esimerkiksi pudotuspelien tuotot eivät olleet kaikilta osin käytettävissämme huhtikuun lopussa, RoKi Hockeyn toimitusjohtaja Pekka Kankaanranta kertoo.

Hänen mukaansa seuran talous on ajautunut vaikeaan tilanteeseen viimeisen kahden vuoden aikana.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.