Pelastaja: Nuorena Sakke Py­hä­jär­vi ajat­te­li ole­van­sa kuo­le­ma­ton, mutta omien lasten syntymä pani pe­las­ta­jan arvot uu­sik­si: "Meillä jo­kai­sel­la on antaa vain se sata pro­sent­tia"

Seksuaalisuus: On­ly­Fan­sin tuot­toi­suus tuli yl­lä­tyk­se­nä ja nyt Marika Fin­ger­roos suuntaa sek­si­vä­li­nei­den kas­va­vil­le mark­ki­noil­le

Pääkirjoitus : Pe­rus­suo­ma­lai­set ei ole luo­pu­nut EU-ero­haa­veis­taan – se on yl­lät­tä­vää ti­lan­tees­sa, missä Suomen erosta hyö­tyi­si vain hyök­käys­so­taa käyvä Venäjä

Tilaajille

Ris­ki­si­joi­tus vei Ro­va­nie­mel­tä yli 700 000 euroa – kau­pun­ki on käyn­nis­tä­nyt sel­vi­tyk­sen

Rovaniemen kaupunki menettää noin 731 000 euroa epäonnistuneen riskisijoituksen takia. Kaupunki teki vuonna 2017 korkoineen yhteensä 2,4 miljoonan euron velkakirjasijoituksen Front Finance -yhtiöön ja sijoituksen liittynyt riski on nyt realisoitunut.

Yhtiö hakeutui yrityssaneeraukseen viime keväänä, ja yrityssaneerausohjelma hyväksyttiin Helsingin käräjäoikeudessa 28.10.2020. Saneerausohjelman myötä kaupunki menettää sijoittamastaan pääomasta noin 731 000 euroa.

Kaupunki valvoo saataviaan yrityssaneerausmenettelyssä.

– Front Financen velkakirjasijoitukset ovat olleet ns.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.