Arvio: Unoh­tu­ma­ton sa­tu­met­sän val­loi­tus — Lapin yli­op­pi­las­teat­te­rin suur­mu­si­kaa­li on voi­man­näyt­tö, josta pu­hu­taan pitkään

Vaalipaneeli: "Mie­le­no­soit­ta­jien toi­min­ta kääntyy itseään vas­taan" – met­sä­ai­hei­nen vaa­li­pa­nee­li tuo­mit­si hak­kui­den es­tä­mi­sen Aa­lis­tun­tu­rin alueel­la

Uutisten viikko: Näin koulut saavat Lapin Kansan di­gi­tun­nuk­set käyt­töön­sä

Mainos: Tilaa Lapin Kansa Digi koko vuodeksi samaan hintaan: 12,90 € / kk + 1 kk kaupan päälle, tilaa tästä

Tilaajille

Rimp­pa­rem­min vie­rail­la neljä sooloa lauan­tai­na Ro­va­nie­men Wil­ja­mis­sa

Tanssiteatteri Rimpparemmi tuo lavalle pohjoisen taiteilijoita omin sooloteoksin.

Rimpparemmin kevätkauden vierailuesitykset alkavat tulevana lauantaina. Silloin nähdään Rovaniemellä Auri Aholan, Jenni Kallon, Titta Courtin ja Marjo Selinin teokset. Mukana on niin tanssiteoksia kuin klovneeraustakin. Illan juonnosta vastaa Tanssiteatteri Rimpparemmin taiteellinen johtaja Matti Paloniemi.

Auri Ahola on inarinsaamelainen tanssitaiteilija. Ahola asuu ja työskentelee Inarissa. Omissa teoksissaan hän yhdistää vahvaan fyysiseen liikekieleen elementtejä saamelaiskulttuurista.

Ahola on tanssinut 10-vuotisen uran Suomen Kansallisbaletissa ja ollut muun muassa ryhmien Tero Saarinen Company, Raekallio Corp.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.