Pelastaja: Nuorena Sakke Py­hä­jär­vi ajat­te­li ole­van­sa kuo­le­ma­ton, mutta omien lasten syntymä pani pe­las­ta­jan arvot uu­sik­si: "Meillä jo­kai­sel­la on antaa vain se sata pro­sent­tia"

Seksuaalisuus: On­ly­Fan­sin tuot­toi­suus tuli yl­lä­tyk­se­nä ja nyt Marika Fin­ger­roos suuntaa sek­si­vä­li­nei­den kas­va­vil­le mark­ki­noil­le

Pääkirjoitus: Hoi­ta­ja­mi­toi­tuk­sen ki­ris­tä­mi­sen lyk­kää­mi­nen lykkää myös on­gel­man rat­kai­se­mis­ta – kei­no­te­koi­ses­ta am­mat­ti­ra­jo­jen ra­ken­te­lus­ta on luo­vut­ta­va pi­kim­mi­ten

Tilaajille

Rau­ta­kau­pois­ta os­te­taan nyt tar­vik­kei­ta pin­ta­re­mont­tia varten – "Kotona voi olla nyt aikaa tehdä pientä fik­saus­ta"

Kotioloissa vietetään koronaviruksen takia entistä enemmän aikaa ja yksi tapa ajankuluksi on kodin remontointi.

Vaihtoehtoja on monta riviä, mutta Hanna-Leena Muranen on onnistunut löytämään mieleiset värit tarjolla olleista. Tulevien päivien aikana olohuoneen ja makuuhuoneen seinät saavat piristystä uuden maalipinnan myötä.

– Lisäksi yöpöytä saa uutta ilmettä, sillä aion tapetoida pöydän kannen ja vetolaatikon, Muranen kertoo rautakaupan hyllyjen välistä.

Koronavirusepidemian aikana ihmiset joutuvat viettämään entistä enemmän aikaa kotona neljän seinän sisällä. Yksi tapa saada aika kulumaan on pienten remonttien tekeminen.

– Nyt on aikaa toteuttaa itseään.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.