Mainos

Ra­ken­ta­ja-mes­sut tuo Seija Stran­din Ro­va­nie­mel­le - tule ha­ke­maan parhaat vinkit si­sus­tus­pul­miin

Odotettu messutapahtuma kokoaa yhteen ammattilaisia rakentamisen, remontoinnin ja asumisen parista. Sisustussuunnittelija SI Seija Strand tuo messuille jälleen toivotun neuvontapisteensä. Saman katon alta löytyy laaja tarjonta tuotteita, tarjouksia ja vinkkejä, jotka ovat tutustumisen arvoisia.

-

Rovaniemen Lappi Areenalla järjestetään 22.–23.4.2023 jo 47. kerran Rakentaja-messut, jonne odotetaan tuhansia kävijöitä. Odotettu messutapahtuma kerää yhteen kuutisenkymmentä näytteilleasettajaa laajalla skaalalla. Edustettuina ovat mm. talotehtaat, LVI-ammattilaiset, erilaiset energiaratkaisut sekä remonttiyritykset.

– Tänä vuonna tarjoamme toista kertaa ilmaisen sisäänpääsyn Lapin suurimpaan alan tapahtumaan, joten ehdottomasti kannattaa tulla tutustumaan messutarjontaan, kehottaa Pohjois-Suomen messujen toimitusjohtaja Anna Tiensyrjä.

Tiensyrjä suosittelee messuvieraita hyödyntämään rakentamisen, remontoinnin ja asumisen ammattilaisten apua, jota on messuilla tarjolla koko viikonlopun ajan.

Rakentaja-messut järjestetään Rovaniemellä jo 47. kertaa.
Rakentaja-messut järjestetään Rovaniemellä jo 47. kertaa.

Seijalta apua sisustuspulmiin

Sisustussuunnittelija SI Seija Strand oli edellisen kerran messuilla vuonna 2019. Hänen sisustusneuvontapisteensä oli erittäin suosittu, koska Strand ratkoi asiakkaiden sisustuspulmia ja antoi vinkkejä esim. värien ja materiaalien valintaan. Sisustusneuvontapisteelle kannattaa ottaa mukaan valokuvia tai pohjapiirros muutosta kaipaavasta kohteesta.

– Tämän kauden trendit ja värit sisustuksessa ovat ihana sekamelska: lähestulkoon kaikki käy!, Seija iloitsee.

Japandin, aistiystävällisyyden ja minimalistisuuden rinnalle tuodaan virkistäviä väripläjäyksiä, joilla saadaan sisustukseen yllätyksellisyyttä ja eloa. Jos ajatus värikkäästä sisustuksesta on liian uskalias, voi aloittaa pienin askelin. Helppoina keinoina Strand mainitsee erilaiset taulut sekä värikkäät, ehkä hassutkin maljakot, joita voi hankkia vaikkapa kierrätyskeskuksesta.

Turhat tavarat kiertoon

Strandin vinkki kodin viihtyisyyden lisäämiseen on tavaroiden karsiminen. Pelkästään se, että koti siistiytyy liiallisesta tavaramäärästä, luo happea ja hyvinvointia tilaan. Toinen hyvä vinkki on huomion kiinnittäminen valaistukseen. Aika usein kodit ovat liian pimeitä, jolloin ne tuntuvat ankeilta ja tunkkaisilta.

Seijan sisustusneuvontapisteellä on luvassa lämminhenkisiä kohtaamisia:

– Pidän ihmisten auttamisesta ja tykkään ratkoa toiminnallisia ja käytännöllisiä ongelmia. Ihmiset ovat minulle tässä työssä tosi tärkeitä.

Strand esiintyy myös ohjelmalavalla lauantaina ja sunnuntaina.

Hyödynnä ammattilaisten vinkit

Koti on panostamisen arvoinen sijoitus koko perheen hyvinvoinnin kannalta. Kevät onkin otollista aikaa laittaa vireille haaveena ollut remontti, sisustusprojekti tai uuden rakentaminen. Rakentaja-messuilta saa paljon tietoa ja vinkkejä saman katon alta - ehkä uinuva projekti saa uutta virtaa juuri tänä viikonloppuna!

Ammattilaisten apua on saatavilla ja sitä kannattaa hyödyntää oman kodin pulmakohtien ratkaisemissa. Edellisten messujen palautekyselyn mukaan 96 % näytteilleasettajista suosittelisi tapahtumaa. Tervetuloa paikan päälle tutustumaan monipuoliseen tarjontaan!

Rakentaja 2023
  • Rakentaja 2023 Rovaniemi  Lappi Areenalla 22.–23.4.2023
  • Avoinna lauantaina klo 10–17 ja sunnuntaina klo 10–16
  • Ilmainen sisäänpääsy
  • Lapin suurin alan tapahtuma
  • Laaja kattaus näytteilleasettajia rakentamisen, remontoinnin ja asumisen osa-alueilta
  • Messutarjouksia, tuotteisiin tutustumista, ammattilaisten vinkit ja neuvot