Pelastaja: Nuorena Sakke Py­hä­jär­vi ajat­te­li ole­van­sa kuo­le­ma­ton, mutta omien lasten syntymä pani pe­las­ta­jan arvot uu­sik­si: "Meillä jo­kai­sel­la on antaa vain se sata pro­sent­tia"

Seksuaalisuus: On­ly­Fan­sin tuot­toi­suus tuli yl­lä­tyk­se­nä ja nyt Marika Fin­ger­roos suuntaa sek­si­vä­li­nei­den kas­va­vil­le mark­ki­noil­le

Pääkirjoitus: Hoi­ta­ja­mi­toi­tuk­sen ki­ris­tä­mi­sen lyk­kää­mi­nen lykkää myös on­gel­man rat­kai­se­mis­ta – kei­no­te­koi­ses­ta am­mat­ti­ra­jo­jen ra­ken­te­lus­ta on luo­vut­ta­va pi­kim­mi­ten

Tilaajille

Qstoc­kin pää­esiin­ty­jä vuonna 2021 on Night­wish – fes­ti­vaa­li jul­kis­ti myös useita muita ensi kesän esiin­ty­jiä

Vuoden 2021 esiintyjäbuukkauksissa yhdistellään ensi vuonna jo vuodelle 2020 vahvistuneita esiintyjiä ja ensi kesänä ajankohtaisia artisteja.

The Rasmus esiintyi Qstockin päälavalla vuonna 2018. Ensi kesänä festivaalin perjantain pääesiintyjä on Nightwish.
The Rasmus esiintyi Qstockin päälavalla vuonna 2018. Ensi kesänä festivaalin perjantain pääesiintyjä on Nightwish.
Kuva: Matti Räty

Sinfonista metallia soittava Nightwish on Qstockin perjantain pääesiintyjä kesällä 2021. Nightwish julkaisi huhtikuussa yhdeksännen studioalbuminsa ja sen on aloittamassa maailmankiertueensa syyskuussa.

Muita ensi kesälle varmistuneita esiintyjiä ovat JVG, The Darkness, Sanni, Battle Beast, Kaija Koo, Stam1na, Ellinoora, Chisu, Vesala, Ida Paul & Kalle Lindroth, Lähiöbotox, JC Stewart, Mikael Gabriel, Radiopuhelimet, Xysma ja Cledos.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.