Tähtijuttu: Kak­sois­mur­ha toi kyy­ne­leet lau­ta­mie­hen silmiin – min­kä­lais­ta on maal­lik­ko­tuo­ma­ri­na toi­mi­mi­nen?

Rakentaminen: Pel­ko­sen­nie­men koulu val­mis­tuu rii­tai­sis­sa tun­nel­mis­sa – pääu­ra­koit­si­ja: "En kom­men­toi"

Pääkirjoitus : Pe­rus­suo­ma­lai­set ei ole luo­pu­nut EU-ero­haa­veis­taan – se on yl­lät­tä­vää ti­lan­tees­sa, missä Suomen erosta hyö­tyi­si vain hyök­käys­so­taa käyvä Venäjä

Lukijalta
Mielipidekirjoitus
Tilaajille

Puu­ro­nen ei hyväksy de­mok­ra­tiaa

Näemmä meiltä löytyy Rovaniemeltä valtuutettuja, jotka asettuvat poikkiteloin investointien eteen, kun joku yrittää investoida kaupunkiin.

Kaupunginvaltuutettu Vesa Puuronen (vas.) kertoo, että on tehnyt kunnallisvalituksen Kärkkäisen kaava-asiasta Pohjois-Suomen hallinto-oikeuteen. Tällä ei ole mitään muuta tarkoitusta kuin pyrkiä estämään yrityksen tulo Rovaniemelle. Perusteet, millä Puuronen valituksen teki, ovat ideologiset. Näitä kaavojahan hän on ollut itsekin hyväksymässä muiden yritysten kohdalla.

Ideologiansa vankina ja ehdottomana on vaikea tehdä järkevää politiikkaa, mutta jos Rovaniemi antaa tällaisen kuvan, että yritykset eivät ole tervetulleita Rovaniemelle, ollaan todella huonossa asemassa. Puurosen kannattaisi harjoitella oman mukavuusalueen ulkopuolista elämää ja hyväksyä demokratia.

Kirjoittaja on rovaniemeläinen kaupunginvaltuutettu ja perussuomalaisten valtuustoryhmän puheenjohtaja.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.