lumivyöry: NRK: Nuori nor­ja­lais­mies kuoli lu­mi­vyö­rys­sä Nor­jas­sa

huoltoasemat: Säh­kö­au­to­jen ke­hit­tyes­sä py­säh­tyä tar­vit­see yhä har­vem­min – tar­koit­taa­ko se kuo­le­maa huol­toa­se­mil­le?

Mainos: Lapin Kansa Digi 13,90 €/kk – tilaa tästä

Tilaajille

Puo­lus­tus­voi­mien kirk­ko­juh­la Ro­va­nie­mel­lä tiis­tai­na 29.3

Puolustusvoimien alueellinen kirkkojuhla pidetään Rovaniemen kirkossa tiistaina 29. maaliskuuta kello 18. Järjestelyistä vastaavat Jääkäriprikaati ja Kainuun prikaati yhteistyössä Rovaniemen seurakunnan kanssa.

Kirkkojuhlassa puhuu kansanedustaja Markus Lohi ja tervehdyssanat lausuvat Lapin aluetoimiston päällikkö majuri Juhani Lehtinen ja Rovaniemen seurakunnan kirkkoherra Ilari Kinnunen. Saarnan pitää kenttäpiispa Pekka Särkiö. Musiikista vastaa Lapin sotilassoittokunta ja Pohjois-Suomen Reserviläiskuoro.

Suomen sotien ajasta lähtien kirkkojuhlaa on vietetty vuosittain tammikuussa Helsingin tuomiokirkossa ja alueellisina tapahtumina eri puolilla maata.

– Sota Euroopassa puhuttelee ihmisiä. Kriisin keskellä on paljon kysymyksiä ja vähän vastauksia. Erityisesti tällöin rukouksen merkityksen koetaan kasvavan. On tärkeää, että saamme viettää kirkkojuhlaa nyt Rovaniemellä, sanoo Jääkäriprikaatin sotilaspastori Juhana Nissinen.

Lue Digiä _vain 1 €/kk_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita