Lakot: Ju­na­lak­ko alkaa maa­nan­tai­na, kaikki VR:n vuorot pe­ru­taan

Kolumni: Nuoren ai­kui­sen elä­mäs­sä on paljon hyvää, mutta samalla paljon pii­lo­tet­tua huolta

Kuvagalleria: Kont­ti­sen ki­sois­sa nähtiin rä­väk­kää lasten pu­ku­lois­toa

Mainos: Mitä enemmän tiedät sitä helpommin äänestät, tilaa tästä Lapin Kansa 2 kk 59,90 euroa

Tilaajille

Posion vuoden yrit­tä­jät eivät saaneet hie­ho­jaan kau­pak­si – laa­jen­si­vat toi­min­taa li­han­ja­los­tuk­seen

Maatalousyrittäjät Irma ja Simo Anetjärvi Posiolla tarjoavat myös kysyttyä matkailumajoitusta.

Omista nuorista lehmistä teetetyt lihajalosteet ovat uusin sivutulonlähde Posion vuoden yrittäjinä palkituilla maatalous- ja matkailuyrittäjillä Irma ja Simo Anetjärvellä.

Valikoimaan kuuluu kylmiö- ja pakastetuotteita jauhelihasta grillimakkaroihin ja kebablastuihin. Uusinta on kylmäsavunautasiivu.

Eläimet teurastuvat Veljekset Rönkä Oy:lä Kemissä, ja lihat jalostuvat rahtityönä Meän Liha Oy:llä Tervolassa. Myynnissä tuotteita on kolmessa marketissa Koillismaalla ja itse tilalla.

–On ollut yllätys, kuinka hyvän vastaanoton tuotteet ovat saaneet. Menekki marketeissa on pysynyt hyvänä kesän matkailusesongin jälkeenkin, Anetjärvet kertovat.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.