pääkirjoitus: Voiko mat­kai­lus­sa olla ta­voit­tee­na pelkkä kasvu?

Kolumni: Välitä lem­mi­kis­tä­si ja kerää koi­ran­ka­kat kadulta

Mainos: Jakajaksi Kaleva Mediaan - tutustu ja hae tästä

Tilaajille

Posion vuoden yrit­tä­jät eivät saaneet hie­ho­jaan kau­pak­si – laa­jen­si­vat toi­min­taa li­han­ja­los­tuk­seen

Maatalousyrittäjät Irma ja Simo Anetjärvi Posiolla tarjoavat myös kysyttyä matkailumajoitusta.

Omista nuorista lehmistä teetetyt lihajalosteet ovat uusin sivutulonlähde Posion vuoden yrittäjinä palkituilla maatalous- ja matkailuyrittäjillä Irma ja Simo Anetjärvellä.

Valikoimaan kuuluu kylmiö- ja pakastetuotteita jauhelihasta grillimakkaroihin ja kebablastuihin. Uusinta on kylmäsavunautasiivu.

Eläimet teurastuvat Veljekset Rönkä Oy:lä Kemissä, ja lihat jalostuvat rahtityönä Meän Liha Oy:llä Tervolassa. Myynnissä tuotteita on kolmessa marketissa Koillismaalla ja itse tilalla.

–On ollut yllätys, kuinka hyvän vastaanoton tuotteet ovat saaneet. Menekki marketeissa on pysynyt hyvänä kesän matkailusesongin jälkeenkin, Anetjärvet kertovat.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.