ROPS: Ro­va­nie­men Pal­lo­seu­ra he­rät­tää huolta ja pet­ty­mys­tä – ­ky­syim­me tuntoja va­paaeh­toi­sel­ta, jä­se­nel­tä, kan­nat­ta­jal­ta ja ju­nio­ri­pe­laa­jien van­hem­mal­ta

Kysely: Var­jos­taa­ko korona pik­ku­jou­lu­ja? Osal­lis­tu Lapin Kansan net­ti­ky­se­lyyn

Äänestys: Mikä on vuoden 2022 sy­käh­dyt­tä­vin lap­pi­lai­nen ur­hei­lu­ta­pah­tu­ma?

Tilaajille

Posion torien kun­nos­tus siirtyy ensi vuoteen – syynä korkeat kus­tan­nuk­set ja ko­ro­na­krii­sin ai­heut­ta­mat ta­lous­pai­neet

Posion vanhan torin ja pikkutorin kunnostus uusine päällysteineen on siirtymässä ensi vuoteen korkeiden kustannusten ja koronakriisin kunnalle aiheuttamien talouspaineiden takia.

Kunnanhallitus on investoinnin siirtämisen kannalla. Asiasta päättää valtuusto.

Toimintaympäristölautakunta olisi toteuttanut hankkeen, mutta siihen olisi tarvittu noin 27 000 euron lisämääräraha. Halvin kolmesta saadusta urakkatarjouksesta ylitti sillä summalla budjetin, joka on 150 000 euroa. Kallein tarjous oli yli kaksinkertainen, noin 310 000 euroa.

Torialueiden remontteihin kuuluu nykyisen päällysteen poisto, pinnan kaltevuuden parannus, sivuojien perkaus ja uusi päällystys.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.