Hiihto: MM-kul­taa tuli! Niko Anttola hal­lit­si vapaan kisaa läh­dös­tä maaliin

Pääkirjoitus: Seu­raa­van pää­mi­nis­te­rin puo­lue­kan­ta on vielä ar­voi­tus – ­var­maa on, että hal­li­tus­neu­vot­te­luis­ta tulee en­nä­tys­vai­keat

Uutisten viikko: Näin koulut saavat Lapin Kansan di­gi­tun­nuk­set käyt­töön­sä

Mainos: Tilaa Lapin Kansa Digi koko vuodeksi samaan hintaan: 12,90 € / kk + 1 kk kaupan päälle, tilaa tästä

Tilaajille

Posion kunta lah­joit­ti 4 200 euroa päi­vä­ko­dil­le – rahat ke­rät­tiin huu­to­kau­pal­la Muik­ku­mark­ki­noil­ta

Posion kunta lahjoitti Posion päiväkodille 4 200 euroa, kunta tiedottaa.

Rahat kunta sai, kun se huutokauppasi heinäkuussa pidetyillä Muikkumarkkinoilla kunnan Valmet-traktorin vuodelta 1967 sekä myi muita kunnan kiinteistöistä tarpeettomiksi jääneitä tavaroita.

Päätös lahjoittaa rahat päiväkodille tukee kunnan mukaan Posion uutta kuntastrategiaa, jonka yksi tavoite on olla perheiden Posio.

Posion varhaiskasvatuksen vastaava Enni Jormakka kertoo, että lapset ja varhaiskasvatuksen henkilöstö suunnittelevat yhdessä, mitä lahjoitusrahalla hankitaan. Päiväkotiin on hänen mukaansa tarkoitus hankkia varhaiskasvatuksen eri sisältöalueiden tavoitteita tukevia leluja, joista on sekä iloa että hyötyä oppimiseen.

– Tällaisia ovat esimerkiksi moninaisuuden huomioivia leluja, kirjallisuutta ja nukkeja eri kulttuureista, ja jotka kuvaavat ihmiselämän kaikkia puolia, Jormakka sanoo.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.