Vaalikone: Katso Lapin Kansan vaa­li­ko­nees­ta, kuka eh­dok­kais­ta on lä­him­pä­nä aja­tus­maail­maa­si

Podcast: Miksi nuoret eh­dok­kaat edes kam­pan­joi­vat? Vie­raa­na Eemeli Kajula ja Elina Kuula

Kysely: Oletko kokenut tai to­dis­ta­nut häi­rin­tää ur­hei­lus­sa?

Mainos: Mitä enemmän tiedät sitä helpommin äänestät, tilaa tästä Lapin Kansa 2 kk 59,90 euroa

Tilaajille

Poliisi yhytti lauan­tai­yö­nä peräti viisi huu­meis­sa aja­nut­ta kul­jet­ta­jaa Me­ri-La­pis­sa – suu­rim­mal­ta osalta ei löy­ty­nyt ajo-oi­keut­ta­kaan

Poliisipartiot nappasivat Kemissä ja Torniossa peräti viisin huumeiden vaikutuksen alaisena ajellutta kuljettajaa. Kaikki tapaukset sattuivat lauantain vastaisena yönä.

Ensimmäinen kiinniotto tapahtui Kemin Eteläntiellä puoli yhden aikaan alkuyöstä, kun partiointia tehneet poliisit päättivät tarkastaa henkilöauton kuljettajan ajokunnon. 39-vuotias mies puhalsi nollatuloksen, mutta hänelle tehty huumepikatesti näytti positiivista amfetamiinille.

Miehellä ei ollut voimassa olevaa ajo-oikeutta ja kerta oli vuoden sisään toinen, kun mies ajeli kortitta. Lisäksi auton ajoneuvoverokin oli erääntynyt.

Samoihin aikoihin toinen partio liikkui Kemin Veitsiluodontiellä, jossa he pysäyttivät henkilöautoa kuljettaneen miehen. 34-vuotias paikkakuntalainen puhallutettiin ja hänelle tehtiin myös huumepikatesti, joka osoitti miehen käyttäneen amfetamiinia.

Auton omistaja oli kyytiläisenä ja häntä epäillään kulkuneuvon luovuttamisesta juopuneelle.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.