somehitti: Maa­gi­set si­vel­ti­men vedot – Elsi Tau­riai­sen video sai rä­jäh­tä­vän suo­sion, yht­äk­kiä seu­raa­jia olikin reilun tu­han­nen sijaan 126 000

Onnettomuus: Hen­ki­lö­au­to suistui tieltä veteen Ra­nual­la – kul­jet­ta­ja me­neh­tyi on­net­to­muu­des­sa

Pääkirjoitus: KOK päästää hyök­käys­so­taa käyvän Venäjän ur­hei­li­jat ke­sä­olym­pia­lai­siin tietyin ehdoin – päätös on pöy­ris­tyt­tä­vä, mutta lin­jas­sa kor­rup­toi­tu­neen jär­jes­tön edus­ta­mien arvojen kanssa

Mainos: Lapin Kansa Digi 13,90 €/kk – tilaa tästä

Poliisi va­roit­taa myr­ky­tys­epäi­lyis­tä – Kaksi ihmistä on kuollut ja kolme jou­tu­nut sai­raa­laan

Poliisi pitää todennäköisenä, että tällä hetkellä on tarjolla hengenvaarallisia huumausaineita tai lääkkeitä.

Kuvituskuva.
Kuvituskuva.
Kuva: Tomi Vuokola

Pohjanmaalla ja Etelä-Pohjanmaalla on viikon sisällä kuollut kaksi henkilöä epäillyn myrkytyksen takia. Lisäksi kolme ihmistä on joutunut sairaalahoitoon samoin myrkytysepäilyn vuoksi. Asiasta kertoo tiedotteessaan Pohjanmaan poliisilaitos. Poliisin mukaan tapauksia ja kuolemansyitä tutkitaan.

"Tämän hetken tietojen mukaan vaikuttaa siltä, että myrkytys on mahdollisesti johtunut huumeiden ja/tai huumaavien lääkkeiden käytöstä.", poliisin tiedotteessa kerrotaan.

Poliisi pitää todennäköisenä, että tällä hetkellä on tarjolla hengenvaarallisia huumausaineita tai lääkkeitä. Pohjanmaan poliisi pyytää tietoja myrkytysoireita huumeista tai lääkkeistä saaneilta henkilöiltä puhelimitse numeroon 0295 440 513.