Jalkapallo: "Oli hienoa huo­ma­ta, että seu­ral­la on kova luotto osaa­mi­see­ni", ku­vai­lee ro­va­nie­me­läis­jal­ka­pal­loi­li­ja Vilma Koi­vis­to siir­toaan yhteen Ruotsin huip­pu­jouk­kueis­ta

Pääkirjoitus: Venäjä jatkaa hyb­ri­di­ope­raa­tio­taan Suomen rajalla niin kauan kun se katsoo hyö­ty­vän­sä siitä

äänestä: Mikä on vuoden 2023 sy­käh­dyt­tä­vin lap­pi­lai­nen ur­hei­lu­ta­pah­tu­ma? Äänestä suo­sik­kia­si ja osal­lis­tu ar­von­taan

Mainos: Lapin Kansa Digi 13,90 €/kk – tilaa tästä

Poliisi tutkii Kau­ko­vai­nion hen­ki­ri­kos­ta tappona – teko ta­pah­tui te­räa­seel­la, mo­tii­vis­ta ei vielä tietoa

Rikoksesta epäiltyä miestä tullaan esittämään vangittavaksi Oulun käräjäoikeudessa.

Poliisi tutkii sunnuntai-iltana Oulun Kaukovainiolla tapahtunutta tapahtunutta henkirikosta nimikkeellä tappo, kertoo poliisi.

Sunnuntainen poliisioperaatio käynnistyi, kun hieman ennen iltakahdeksaa poliisille ilmoitettiin väkivallanteosta. Paikalle mennyt poliisipartio löysi kevyen liikenteen väylältä kuolleen henkilön, jossa oli väkivallan merkkejä. Poliisi suoritti tapahtumapaikan läheisyydessä etsintätoimia ja otti kiinni yhden henkilön.

Poliisi on alustavasti kuulustellut silminnäkijöitä ja rikoksesta epäiltyä, joka on tunnustanut henkirikoksen. Teko tapahtui teräaseella. Teon motiivia ja tarkempaa tapahtuman kulkua selvitetään edelleen, poliisin tiedotteessa kerrotaan.

Esitutkinnassa ilmeni, että tapahtuman osalliset tunsivat toisensa entuudestaan. Sekä epäilty että uhri ovat molemmat noin 30-vuotiaita miehiä. Rikoksesta epäiltyä miestä tullaan esittämään vangittavaksi Oulun käräjäoikeudessa.

Poliisi pyytää tapahtumasta ja teon osallisista tietäviä ilmoittamaan havainnoista poliisille numeroon 0295 416 194 tai sähköpostiosoitteeseen vihjeet.oulu@poliisi.fi.