Heikot jäät: Sulan reu­nal­le jätetty pulkka ai­heut­ti mit­ta­van pe­las­tus­ope­raa­tion Ro­va­nie­mel­lä – "Jos huomaat jäällä liik­ku­via tu­ris­te­ja, saa huutaa"

Huutokaupat: Met­sä­hal­li­tus myy huu­to­kau­pal­la au­tio­tu­van Kevon luon­non­puis­tos­ta – "myy­dään vaikka muu­ta­mal­la kym­pil­lä"

Pääkirjoitus : Pe­rus­suo­ma­lai­set ei ole luo­pu­nut EU-ero­haa­veis­taan – se on yl­lät­tä­vää ti­lan­tees­sa, missä Suomen erosta hyö­tyi­si vain hyök­käys­so­taa käyvä Venäjä

Poliisi tutkii Kau­ko­vai­nion hen­ki­ri­kos­ta tappona – teko ta­pah­tui te­räa­seel­la, mo­tii­vis­ta ei vielä tietoa

Rikoksesta epäiltyä miestä tullaan esittämään vangittavaksi Oulun käräjäoikeudessa.

Poliisi tutkii sunnuntai-iltana Oulun Kaukovainiolla tapahtunutta tapahtunutta henkirikosta nimikkeellä tappo, kertoo poliisi.

Sunnuntainen poliisioperaatio käynnistyi, kun hieman ennen iltakahdeksaa poliisille ilmoitettiin väkivallanteosta. Paikalle mennyt poliisipartio löysi kevyen liikenteen väylältä kuolleen henkilön, jossa oli väkivallan merkkejä. Poliisi suoritti tapahtumapaikan läheisyydessä etsintätoimia ja otti kiinni yhden henkilön.

Poliisi on alustavasti kuulustellut silminnäkijöitä ja rikoksesta epäiltyä, joka on tunnustanut henkirikoksen. Teko tapahtui teräaseella. Teon motiivia ja tarkempaa tapahtuman kulkua selvitetään edelleen, poliisin tiedotteessa kerrotaan.

Esitutkinnassa ilmeni, että tapahtuman osalliset tunsivat toisensa entuudestaan. Sekä epäilty että uhri ovat molemmat noin 30-vuotiaita miehiä. Rikoksesta epäiltyä miestä tullaan esittämään vangittavaksi Oulun käräjäoikeudessa.

Poliisi pyytää tapahtumasta ja teon osallisista tietäviä ilmoittamaan havainnoista poliisille numeroon 0295 416 194 tai sähköpostiosoitteeseen vihjeet.oulu@poliisi.fi.