tapahtumat: Pe­rin­tei­siä juh­lal­li­suuk­sia, tal­vi­uin­tia ja yh­teis­lau­lua – näin it­se­näi­syys­päi­vää vie­te­tään Ro­va­nie­mel­lä

pääkirjoitus: Kir­kol­la on edessä vai­kei­ta va­lin­to­ja seinien ja pal­ve­lu­jen välillä

vaalikone: Lapin Kansan vaa­li­ko­ne on nyt auki – Löydä it­sel­le­si sopiva ehdokas

Mainos: Lapin Kansa Digi 13,90 €/kk – tilaa tästä

Tilaajille

Poliisi kertoo sel­vit­tä­neen­sä Oulussa mit­ta­van huu­maus­ai­ne­ri­kos­ten ko­ko­nai­suu­den, jossa ta­ka­va­ri­koi­tu­jen huu­mei­den ka­tu­kaup­pa-ar­vo on jopa kaksi mil­joo­naa euroa

Oulun poliisi kertoo selvittäneensä suuren huumausainerikosten kokonaisuuden Oulussa.

Rikoskokonaisuutta on poliisin mukaan tutkittu alkuvuodesta 2022 alkaen. Kaikkiaan esitutkinnassa on takavarikoitu noin 1,5–2 miljoonan euron edestä huumausaineita. Poliisi perustaa arvion takavarikoitujen huumeiden niin sanottuun katukauppa-arvoon.

Poliisi kertoo, että rikoksesta epäillyn ryhmittymän johtohenkilöt ovat noin 20–30-vuotiaita, ulkomaalaistaustaisia henkilöitä.

Poliisi kertoo, että esitutkinnassa on takavarikoitu usealla kerralla suuria määriä huumausaineita. Takavarikkoon on poliisin mukaan päätynyt hasista ja marihuanaa, kokaiinia, amfetamiinia ja ekstaasia. Yhdellä kesäkuussa tehdyllä kotietsinnällä löydettiin oululaisesta asunnosta lähes sadan kilon edestä huumeita.

Huumeiden lisäksi poliisi on takavarikoinut huomattavia summia käteistä rahaa epäiltynä rikoshyötynä.

Lue Digiä _vain 1 €/kk_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita