Talousrikosepäilyt: Pel­lo­lai­sen ho­tel­li­yri­tyk­sen kon­kurs­si oi­keu­des­sa – ­syyt­tä­jä vaatii yrit­tä­jäneli­kol­le van­keut­ta ja lii­ke­toi­min­ta­kiel­to­ja va­ka­vis­ta ta­lous­ri­kok­sis­ta

Vaalipaneeli: "Mie­le­no­soit­ta­jien toi­min­ta kääntyy itseään vas­taan" – met­sä­ai­hei­nen vaa­li­pa­nee­li tuo­mit­si hak­kui­den es­tä­mi­sen Aa­lis­tun­tu­rin alueel­la

Uutisten viikko: Näin koulut saavat Lapin Kansan di­gi­tun­nuk­set käyt­töön­sä

Mainos: Tilaa Lapin Kansa Digi koko vuodeksi samaan hintaan: 12,90 € / kk + 1 kk kaupan päälle, tilaa tästä

Lukijalta
Mielipidekirjoitus
Tilaajille

Po­les­tar-teos on hieno homma

Jossain päin maailmaa oli suunniteltu uudelle sähköautolle sopivaa mainosta ja sitä, miten se mainos toteutetaan. Mainoksentekijöiden katseet kiinnittyivät napapiirille ja kaupunkiimme Rovaniemelle. Suunnittelupöydällä alkoi kehittyä idea lumikuution rakentamisesta – materiaalina lumi olisi edullista ja uusiutuvaa.

Rovaniemeltä löytyi myös erinomainen rakennuspaikka teokselle. Niinpä lunta ajettiin sähkökäyttöisellä rekalla teoksen rakennuspaikalle, jossa sitä lastattiin muottiin kaivinkoneella.

Seurasin rakentamista ja odotin jännityksellä, mitä siihen on syntymässä. Lopulta teoksen luonne paljastui ja valmiin teoksen sisältä löytyi moderni luomus, sähköauto Polestar.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.