tapahtumat: Pe­rin­tei­siä juh­lal­li­suuk­sia, tal­vi­uin­tia ja yh­teis­lau­lua – näin it­se­näi­syys­päi­vää vie­te­tään Ro­va­nie­mel­lä

Puolustusvoimat: Ken­raa­li­kun­nas­sa vain yksi ylennys – katso tästä kaikki ylen­nyk­sen saaneet Lapissa

Juhlapyhä: Lapin Kansa il­mes­tyy it­se­näi­syys­päi­vä­nä vain nä­köis­leh­te­nä ver­kos­sa – seu­raa­va pai­net­tu lehti il­mes­tyy per­jan­tai­na 8.12.

Mainos: Lapin Kansa Digi 13,90 €/kk – tilaa tästä

Tilaajille

Poh­joi­sen am­mat­ti­kor­kea­kou­lut vas­taa­vat yhdessä so­tea­sian­tun­ti­joi­den pulaan – Lapissa pulaa toi­min­ta­te­ra­peu­teis­ta ja bio­ana­lyy­ti­kois­ta

Pohjois-Suomen toimintaterapeutti-, bioanalyytikko- ja geronomipulaa helpotetaan Lapin ja Oulun ammattikorkeakoulujen yhteistyöllä.

Lapissa on pulaa toimintaterapeuteista ja bioanalyytikoista kun taas Pohjois-Pohjanmaalla on tarvetta vanhustyön osaajille eli geronomeille.

Lapin ammattikorkeakoulussa alkaa syksyllä poikkeuksellisesti kaksi vanhustyön ryhmää, yksi Kemissä ja toinen Oulussa. Etäopinnoissa ryhmät työskentelevät osittain yhdessä, mutta kampuksilla toteutuvassa opiskelussa hakukohteiden mukaisesti joko Kemissä tai Oulussa.

Oulun ammattikorkeakoulun (Oamk) toimintaterapeuttikoulutuksessa on kevään yhteishaussa tarjolla hakukohde, jossa kymmenen uutta toimintaterapeuttia koulutetaan yhdessä Lapin ammattikorkeakoulun kanssa.

Koulutus toteutetaan monimuotototeutuksena, jossa lähiopetuspäiviä on Oulussa ja Rovaniemellä. Lähiopetuksen lisäksi opiskelu sisältää opiskelua erilaisissa verkko-oppimisympäristöissä.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.