Kadonnut: Poliisi etsii 15-vuo­tias­ta Jimi Repoa Ro­va­nie­mel­tä

Asuntolainat: Nyt voit katsoa ajan­ta­sai­set eu­ri­bor-ko­rot Lapin Kansan netistä

Pääkirjoitus: Uusilla met­sien­suo­je­lu­alueil­la py­ri­tään vai­kut­ta­maan vaa­lei­hin, ei hak­kui­siin

Mainos: Tilaa Lapin Kansa Digi koko vuodeksi samaan hintaan: 12,90 € / kk + 1 kk kaupan päälle, tilaa tästä

Tilaajille

Poh­joi­sen am­mat­ti­kor­kea­kou­lut vas­taa­vat yhdessä so­tea­sian­tun­ti­joi­den pulaan – Lapissa pulaa toi­min­ta­te­ra­peu­teis­ta ja bio­ana­lyy­ti­kois­ta

Pohjois-Suomen toimintaterapeutti-, bioanalyytikko- ja geronomipulaa helpotetaan Lapin ja Oulun ammattikorkeakoulujen yhteistyöllä.

Lapissa on pulaa toimintaterapeuteista ja bioanalyytikoista kun taas Pohjois-Pohjanmaalla on tarvetta vanhustyön osaajille eli geronomeille.

Lapin ammattikorkeakoulussa alkaa syksyllä poikkeuksellisesti kaksi vanhustyön ryhmää, yksi Kemissä ja toinen Oulussa. Etäopinnoissa ryhmät työskentelevät osittain yhdessä, mutta kampuksilla toteutuvassa opiskelussa hakukohteiden mukaisesti joko Kemissä tai Oulussa.

Oulun ammattikorkeakoulun (Oamk) toimintaterapeuttikoulutuksessa on kevään yhteishaussa tarjolla hakukohde, jossa kymmenen uutta toimintaterapeuttia koulutetaan yhdessä Lapin ammattikorkeakoulun kanssa.

Koulutus toteutetaan monimuotototeutuksena, jossa lähiopetuspäiviä on Oulussa ja Rovaniemellä.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.