Onnettomuudet: Mal­mi­ju­na suistui jälleen rai­teil­taan

Kuvagalleria: Pidetyn kiek­ko­ero­tuo­ma­rin ura päättyi Ro­va­nie­mel­lä

Mainos: Jakajaksi Kaleva Mediaan - tutustu ja hae tästä

Tilaajille

Piispa Jukka Kes­ki­ta­lo tar­kas­taa Kit­ti­län seu­ra­kun­nan

Oulun hiippakunnan piispa Jukka Keskitalo seurueineen tekee piispantarkastuksen Kittilän seurakuntaan 23.–25. lokakuuta.

Piispantarkastuksessa Keskitalo tapaa seurakunnan työntekijöitä, luottamushenkilöitä ja seurakuntalaisia sekä tutustuu seurakunnan toimintaan ja alueen palveluihin. Piispa tapaa myös Kittilän kunnan edustajia, vierailee koululla sekä tapaa Kittilän kaivoksen edustajia sekä Levin alueen matkailuyrittäjiä.

Yleinen piispantarkastus on su 25. lokakuuta kello 11 alkavan piispanmessun jälkeen Kittilän kirkossa noin kello 12.30. Tuolloin piispa kertoo piispantarkastuksen tulokset ja antaa arvionsa seurakunnasta. Seurakuntalaiset ovat tervetulleita osallistumaan jumalanpalvelukseen ja seuraamaan yleistä piispantarkastusta. Tilaisuudessa on mahdollisuus myös esittää kysymyksiä ja kommentteja seurakunnasta.

Piispantarkastuksen eri tilaisuuksissa otetaan huomioon viranomaisten ohjeet terveysturvallisuudesta. Kittilän kirkossa järjestettävät tilaisuudet ovat nähtävänä myös seurakunnan Youtube -kanavalla.

Haluatko lukea tämän jutun?

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita

Rajaton lukuoikeus verkkosivuilla ja sovelluksessa Näköislehdet (ma-la) ja arkisto Galleriat, videot ja live-lähetykset Podcastit Päivittäiset uutiset sähköpostiisi