Onnettomuudet: Moni soittaa po­ro­ko­la­ris­ta ensin tutulle po­ro­mie­hel­le, vaikka pitäisi il­moit­taa hä­tä­kes­kuk­seen – toimi näin, jos ajat poron päälle

Pääkirjoitus: Hal­li­tuk­sen on lei­kat­ta­va lisää, jos se aikoo pysyä ta­voit­teis­saan

Yritykset: Iissä si­jait­see eri­koi­nen ki­vi­jal­ka­kaup­pa, joka tun­ne­taan ete­läs­sä asti – Yrit­tä­jä­si­sa­ruk­sil­la on edel­leen myyn­nis­sä 10 000 VHS-ka­set­tia

Mainos: Lapin Kansa Digi 13,90 €/kk – tilaa tästä

Tilaajille

Piispa Jukka Kes­ki­ta­lo saarnaa Na­pa­pii­ri-Ju­ko­lan met­sä­kir­kos­sa

Piispa Jukka Keskitalo on mukana Napapiiri-Jukolassa järjestettävässä Metsäkirkossa Rovaniemen Mäntyvaarassa lauantaina 21.8. kello 21. Piispa saarnaa Metsäkirkossa, ja avustavana pappina on Rovaniemen seurakunnan kirkkoherra Ilari Kinnunen. Tilaisuus on kaikille avoin.

– Pidän tärkeänä sitä, että kirkko tulee sinne, missä ihmiset ovat. Myös urheilun ystävänä arvostan sitä, että suureen liikuntatapahtumaan rakennetaan tila hiljentymiseen ja pyhän kohtaamiseen, Keskitalo kertoo Oulun hiippakunnan tiedotteessa.

Jukolan viestiin on jo pitkään liittynyt tapahtuma-alueelle rakennettava metsäkirkko.

Ennen metsäkirkkoa kello 20.30 piispa luovuttaa Kari Hämäläiselle Opetus- ja kulttuuriministeriön myöntämän Suomen liikuntakulttuurin ja urheilun ansioristin. Kunniamerkki on myönnetty tunnustukseksi Suomen liikuntakulttuurin ja urheilun hyväksi tekemästä työstä. Hämäläinen on toiminut 37 vuoden ajan Kairosmajan tunturikeskuksessa ja opastanut kymmeniätuhansia ihmisiä liikkumaan Pyhätunturin maastoissa.

Lue Digiä _vain 1 €/kk_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita