Vaalikone: Katso Lapin Kansan vaa­li­ko­nees­ta, kuka eh­dok­kais­ta on lä­him­pä­nä aja­tus­maail­maa­si

Podcast: Miksi edes kam­pan­joi­da, kun edus­kun­ta­paik­ka vaatisi ih­met­tä? Vie­raa­na Eemeli Kajula ja Elina Kuula

Kysely: Oletko kokenut tai to­dis­ta­nut häi­rin­tää ur­hei­lus­sa?

Mainos: Mitä enemmän tiedät sitä helpommin äänestät, tilaa tästä Lapin Kansa 2 kk 59,90 euroa

Tilaajille

Piispa Jukka Kes­ki­ta­lo saarnaa Na­pa­pii­ri-Ju­ko­lan met­sä­kir­kos­sa

Piispa Jukka Keskitalo on mukana Napapiiri-Jukolassa järjestettävässä Metsäkirkossa Rovaniemen Mäntyvaarassa lauantaina 21.8. kello 21. Piispa saarnaa Metsäkirkossa, ja avustavana pappina on Rovaniemen seurakunnan kirkkoherra Ilari Kinnunen. Tilaisuus on kaikille avoin.

– Pidän tärkeänä sitä, että kirkko tulee sinne, missä ihmiset ovat. Myös urheilun ystävänä arvostan sitä, että suureen liikuntatapahtumaan rakennetaan tila hiljentymiseen ja pyhän kohtaamiseen, Keskitalo kertoo Oulun hiippakunnan tiedotteessa.

Jukolan viestiin on jo pitkään liittynyt tapahtuma-alueelle rakennettava metsäkirkko.

Ennen metsäkirkkoa kello 20.30 piispa luovuttaa Kari Hämäläiselle Opetus- ja kulttuuriministeriön myöntämän Suomen liikuntakulttuurin ja urheilun ansioristin. Kunniamerkki on myönnetty tunnustukseksi Suomen liikuntakulttuurin ja urheilun hyväksi tekemästä työstä. Hämäläinen on toiminut 37 vuoden ajan Kairosmajan tunturikeskuksessa ja opastanut kymmeniätuhansia ihmisiä liikkumaan Pyhätunturin maastoissa.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.